+17°
NL
FR
D
EN
A
A
A

Mode & Lifestyle

VIP-arrangement

modemuseum

Maison Anna Heylen
Anna Heylen studeerde af aan de modeafdeling van de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen. Ondertussen lanceerde zij haar eigen succesvolle damescollectie. Zij heeft een uitzonderlijk oog voor details en haar ontwerpen weerspiegelen een brede waaier van invloeden. In 1993 ontwierp Anna Heylen een opmerkelijke serie van handgemaakte poppen, speciaal voor Antwerpen, dat toe de Europese cultuurhoofdstad was. Deze poppen reizen nog steeds de wereld rond en worden in verschillende musea en galerijen tentoongesteld. 
Anna Heylen heeft haar eigen winkel in oud warenhuis, daterend van 1904, ondergebracht en is zeker een bezoekje waard!

Ontdek het ontwerpproces
Een kledingsstuk is het eindproduct van een lang artistiek proces dat creativiteit en ambacht combineert. Bij Maison Anna Heylen zul je het gehele ontwerpproces ontdekken, van schets tot collectiestuk.

De groepstoer bevat: 

  • Een persoonlijk ontvangst
  • Een korte presentatie in Maison Anna Heylen
  • Originele en interactieve tentoonstelling van het ontwerpproces
  • De kans om zelf een collectiestuk op maat te maken 

Delvaux
Het huis van Delvaux, opgericht in 1829, is het oudste lederwarenhuis in de wereld. Tot op vandaag blijft Delvaux een familiebedrijf om de kwaliteit te kunnen blijven garanderen. Het huis kent een lange traditie van innovatie door het uitnodigen van externe ontwerpers die nieuwe perspectieven brengen. De vooraanstaande Belgische ontwerpster Veronique Branquinho is de artistieke directeur.  

Leder workshop
Tijdens deze workshop krijg je de kans om je persoonlijk enveloppentasje te maken met hulp van een professionele vakman. Bij Delvaux krijgt elke deelnemer een warm en persoonlijk onthaal met champagne en hors d'oeuvres.

Sjaal workshop
Deze workshop bestaat uit twee delen: een verwennerijmoment met Shu Uemura producten en creatief sjaaldragen. De persoonlijke ontvangst met champagne en hors d'oeuvres stelt je meteen op je gemak en creëert een aangename sfeer.

Een bezoek aan Delvauxland
Het Arsenal, het belangrijkste atelier van Delvaux, is gevestigd in Brussel. Hier beleef je de wereld van Delvaux en neem je kijkje achter de schermen: zo kom je o.a. te weten hoe de luxueuze goederen door meester-ambachtslieden gemaakt worden.


Publicaties