+17°
NL
FR
D
EN
A
A
A

nieuws

Romantiek in Antwerpen

HART

I   ANTWERP


Ben je in een romantische bui en wil je je geliefde eens trakteren op een verrassend weekend? Is Venetië te ver, Parijs te duur, Wenen te ouderwets en klinkt Budapest wat vreemd, denk dan: ‘Antwerpen’! Want we zeggen hier niet voor niets: ik ben ‘ Zot van A’! Wat zoveel wil zeggen als ‘ik ben stapelgek op jou!’ of ‘ik ben gewoonweg dol op Antwerpen!’


Wil je dus een ZOT romantisch weekend beleven, lekker wegdromen in een kingsized bed, verdwalen in de middeleeuwse straatjes, je partner overladen met leuke cadeautjes, dineren bij kaarslicht … in Antwerpen kan het allemaal.

Enkele ingrediënten op je romantisch weekend op de juiste temperatuur te brengen:

- Een ZOT plan met romantische plekjes (pdf onderaan).
- En enkele ZOTte wandelingen: 

 

 


Zot van A – Smoorverliefd, de wandeling

 

Wie het romantisch Antwerpen uit de films ‘Zot van A’ & 'Smoorverliefd' zelf wil ontdekken, kan dit met een gratis wandelbrochure die je langs de speciale plekjes leidt. De filmlocaties worden met tekst en foto's belicht en een plannetje vertelt je hoe je ze met het openbaar vervoer kunt bereiken.
De wandelbrochures zijn verkrijgbaar bij Antwerpen Toerisme & Congres in het Centraal Station en op de Grote Markt en bij de stadwinkel op de Grote Markt.

 

 


Publicaties