Antwerp's Most Brilliant

Ben je op zoek naar dat ene bijzondere juweel, dan zal je dat in Antwerpen zeker vinden. 

Ben je op zoek naar dat ene bijzondere juweel, dan zal je dat in  Antwerpen zeker vinden. Antwerp’s Most Brilliant, het kwaliteitslabel van de stad Antwerpen en het Antwerp World Diamond Centre, helpt je mee zoeken. Juweliers die aan strenge kwaliteitsnormen rond duurzaamheid, veiligheid, betrouwbaarheid, transparantie en service voldoen, dragen twee jaar lang de titel van Antwerp’s Most Brilliant-juwelier. Een onafhankelijk controlebureau toetst de normen van het kwaliteitslabel af. Dankzij het label koop je je juweel met een gerust gevoel.

Je herkent deze juweliers aan de Antwerp’s Most Brilliant-sticker.

 
Juwelenhuis Ruys, Sint Jorispoort 26, 2000 Antwerpen, www.ruys.be
Slaets NV, De Keyserlei 46/48, 2018 Antwerpen | Schuttershofstraat 30 bis, 2000 Antwerpen www.slaets.eu
Juwelen Orogem, Vestingstraat 38, 2018 Antwerpen, www.juwelenorogem.be
Diamani Jewels bvba, Pelikaanstraat 66, 2018 Antwerpen, www.diamani.com
Colman Antwerp, Eiermarkt 7, 2000 Antwerpen, www.colman.be
Diamond Blue, Vestingstraat 77, 2018 Antwerpen | Pelikaanstraat 34B, 2018 Antwerpen, www.tomjewelry.be
Juwelen Henri Dom, Vestingstraat 53-55, 2018 Antwerpen, www.parelsdom.be
Rudiam, Appelmansstraat 8, 2018 Antwerpen, www.rudiam.be
Gerhild Kirchner, Oude Koornmarkt 51, 2000 Antwerpen, www.gerhildkirchner.be
Wim Meeussen Goudsmederij, Wijngaardstraat 11, 2000 Antwerpen, www.wimmeeussen.be
Nico Taeymans, Korte Gasthuisstraat 26, 2000 Antwerpen, http://www.nicotaeymans.be
Joaillerie du Centre, Vestingstraat 14, 2018 Antwerpen, http://www.jewelsdc.be
Rembrandt Jordan, Wijngaardstraat 18, 2000
Antwerpen, http://www.rembrandtjordan.comsdc.be/home?lng=NL

RÖELL Jewellery, Empire Shopping Center, Appelmansstraat Boutique 8+9, 2018 Antwerpen, http://www.roell.be/index.php?page=home-nl
Studio Twee, Graaf van Egmontstraat 33, 2000 Antwerpen, http://www.studiotwee.com/
Diamondland, Appelmansstraat 33A, 2018 Antwerpen, www.diamondland.be 
Wouters & Hendrix, Steenhouwersvest 52, 2000 Antwerpen, www.wouters-hendrix.com 
Adelin, Steenhouwersvest 6, 2000 Antwerpen, www.adelin.be

Contact

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Gerelateerde content

Havenhuis

Havenhuis

De nieuwste architecturale parel van Antwerpen is het Havenhuis. Dit hippe gebouw met wortels in het verleden is de nieuwe hoofdzetel van het Havenbedrijf Antwerpen. Het Havenhuis is een innovatieve werkplek voor de ruim 500 medewerkers. Daarnaast kan je het gebouw met een gids bezoeken en genieten van het panoramisch uitzicht over de haven en de stad.

Discover Antwerp

Discover Antwerp

Kortere dagen en langere nachten, tijdens het najaar krijgen we hier onvermijdelijk mee te maken. Maar geen nood, in Antwerpen maken we elke dag en nacht onvergetelijk. Van gezellige feestjes op onverwachte plaatsen, over concerten in paleizen tot expo's en culinaire hoogtepunten in het centrum van de stad. Net wanneer je denkt alles gezien te hebben, word je weer verrast. Boek het Discover Antwerp arrangement, blijf in Antwerpen overnachten en haal met de inbegrepen Antwerp City Card het maximale uit je verblijf.

Wat te doen bij regenweer

Wat te doen bij regenweer

Het is een dilemma: buiten regent het en toch wil je niet binnen blijven. Antwerpenaars laten zich alvast niet tegenhouden door een regen- of onweersbui. Wie bereid is het slechte weer te trotseren, zal zien dat er in deze stad ook met een paraplu boven het hoofd nog meer dan genoeg te beleven valt. We inspireren je graag met overdekte en minder overdekte tips.

Winter in Antwerpen

Winter in Antwerpen

Winter in Antwerpen: dat is de ultieme wintervakantie en nog héél veel meer! Van 10 december tot 8 januari kan je in de binnenstad genieten van gezellige sfeer op pleinen en in winkelstraten, een openlucht ijspiste, een winterbar, originele en leuke winkels, extra winkelzondagen en tal van verrassingen.

Museum Plantin-Moretus

Museum Plantin-Moretus

Dit museum is de voortzetting van de Officina Plantiniana, opgericht in 1555 door Christoffel Plantijn, de eerste industriële drukker uit de geschiedenis. Erkend als Unesco-werelderfgoed in 2005, biedt het museum een boeiend overzicht van de boekdrukkunst van de 15de tot de 18de eeuw. 

'Antwerp loves diamonds' map

'Antwerp loves diamonds' map

‘Antwerp loves diamonds’ neemt je mee door het diamantverhaal in Antwerpen. Het plan geeft een overzicht van historische en hedendaagse locaties, unieke tips en nuttige informatie over Antwerpen als juwelenstad.

Het gezelligste weekend van het jaar in Antwerpen

Het gezelligste weekend van het jaar in Antwerpen

In vele steden is oktober een rustige overgangsmaand tussen de zomer en de winter. Niet in Antwerpen. Hier beleef je tijdens het eerste weekend van oktober tal van topevenementen. Klaar om met volle teugen te genieten van het volste weekend van het jaar? Laat je inspireren door het drukke programma en boek meteen je overnachting in Antwerpen. Want je hebt meer dan één dag nodig om alles mee te maken. 

Antwerpen in 24u en 48u

Antwerpen in 24u en 48u

Of je naar Antwerpen komt voor een stevige portie cultuur, om geschiedenis op te snuiven, te shoppen of culinair te genieten, het kan in elke wijk en in de hele stad. Antwerpen is compact, maar heeft veel te bieden. Gebruik de Antwerp City Card als gids om de stad van kop tot teen te ontdekken.De kaart (geldig voor 24, 48 of 72 uur) opent gratis of goedkoop de mooiste, lekkerste en meest verrassende deuren van de stad voor je. Nu is het aan jou om het te ontdekken. Geniet ervan!

Antwerp Fashion Weekend

Antwerp Fashion Weekend

Antwerpen heeft als creatieve modestad zowel nationaal als internationaal een sterke reputatie. Niet alleen de beroemde Modeacademie en het fantastische Modemuseum, maar ook de inspirerende winkelstraten en de verschillende modieuze events zorgen daarvoor. Het nieuwe evenement Antwerp Fashion Weekend maakt duidelijk waarom zowel bezoekers van naburige steden als van ver over de grenzen Antwerpen verkiezen als dé shoppingstad van België.

Naar Antwerpen met het vliegtuig

Naar Antwerpen met het vliegtuig

Antwerpen ligt vlakbij twee luchthavens. Zaventem ligt 45 kilometer verder of ongeveer 30 minuten rijden en de luchthaven van Deurne ligt op 7 kilometer of een kwartier rijden van Antwerpen. 
Brussels South Charleroi Airport ligt op 115 km van Antwerpen en Eindhoven Airport op 87 km. Ook van hieruit geraak je gemakkelijk in de stad. Onderstaande informatie en links vertellen hoe je met het vliegtuig van en naar Antwerpen geraakt.