Antwerp's Most Brilliant

Ben je op zoek naar dat ene bijzondere juweel, dan zal je dat in Antwerpen zeker vinden. 

Ben je op zoek naar dat ene bijzondere juweel, dan zal je dat in  Antwerpen zeker vinden. Antwerp’s Most Brilliant, het kwaliteitslabel van de stad Antwerpen en het Antwerp World Diamond Centre, helpt je mee zoeken. Juweliers die aan strenge kwaliteitsnormen rond duurzaamheid, veiligheid, betrouwbaarheid, transparantie en service voldoen, dragen twee jaar lang de titel van Antwerp’s Most Brilliant-juwelier. Een onafhankelijk controlebureau toetst de normen van het kwaliteitslabel af. Dankzij het label koop je je juweel met een gerust gevoel.

Je herkent deze juweliers aan de Antwerp’s Most Brilliant-sticker.

 
Juwelenhuis Ruys, Sint Jorispoort 26, 2000 Antwerpen, www.ruys.be
Slaets NV, De Keyserlei 46/48, 2018 Antwerpen | Schuttershofstraat 30 bis, 2000 Antwerpen www.slaets.eu
Juwelen Orogem, Vestingstraat 38, 2018 Antwerpen, www.juwelenorogem.be
Diamani Jewels bvba, Pelikaanstraat 66, 2018 Antwerpen, www.diamani.com
Colman Antwerp, Eiermarkt 7, 2000 Antwerpen, www.colman.be
Diamond Blue, Vestingstraat 77, 2018 Antwerpen | Pelikaanstraat 34B, 2018 Antwerpen, www.tomjewelry.be
Juwelen Henri Dom, Vestingstraat 53-55, 2018 Antwerpen, www.parelsdom.be
Rudiam, Appelmansstraat 8, 2018 Antwerpen, www.rudiam.be
Gerhild Kirchner, Oude Koornmarkt 51, 2000 Antwerpen, www.gerhildkirchner.be
Wim Meeussen Goudsmederij, Wijngaardstraat 11, 2000 Antwerpen, www.wimmeeussen.be
Nico Taeymans, Korte Gasthuisstraat 26, 2000 Antwerpen, http://www.nicotaeymans.be
Joaillerie du Centre, Vestingstraat 14, 2018 Antwerpen, http://www.jewelsdc.be
Rembrandt Jordan, Wijngaardstraat 18, 2000
Antwerpen, http://www.rembrandtjordan.comsdc.be/home?lng=NL

RÖELL Jewellery, Empire Shopping Center, Appelmansstraat Boutique 8+9, 2018 Antwerpen, http://www.roell.be/index.php?page=home-nl
Studio Twee, Graaf van Egmontstraat 33, 2000 Antwerpen, http://www.studiotwee.com/
Diamondland, Appelmansstraat 33A, 2018 Antwerpen, www.diamondland.be 
Wouters & Hendrix, Steenhouwersvest 52, 2000 Antwerpen, www.wouters-hendrix.com 
Adelin, Steenhouwersvest 6, 2000 Antwerpen, www.adelin.be

Contact

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Gerelateerde content

Discover Antwerp

Discover Antwerp

Kortere dagen en langere nachten, tijdens het najaar krijgen we hier onvermijdelijk mee te maken. Maar geen nood, in Antwerpen maken we elke dag en nacht onvergetelijk. Van gezellige feestjes op onverwachte plaatsen, over concerten in paleizen tot expo's en culinaire hoogtepunten in het centrum van de stad. Net wanneer je denkt alles gezien te hebben, word je weer verrast. Boek het Discover Antwerp arrangement, blijf in Antwerpen overnachten en haal met de inbegrepen Antwerp City Card het maximale uit je verblijf.

Heropening vernieuwde Museum Plantin-Moretus

Heropening vernieuwde Museum Plantin-Moretus

Op 30 september 2016 heropent het volledig vernieuwde Museum Plantin-Moretus. Naast een nieuwbouw met leeszaal en depot ontdek je een nieuwe vaste museumopstelling. Geniet van meer sfeer en beleving in dit UNESCO Werelderfgoed. Meer dan ooit kan je jezelf laten meenemen in het bijzondere verhaal van de visionair Christoffel Plantin en zijn schoonfamilie Moretus.

Antwerp Fashion Weekend

Antwerp Fashion Weekend

Antwerpen heeft als creatieve modestad zowel nationaal als internationaal een sterke reputatie. Niet alleen de beroemde Modeacademie en het fantastische Modemuseum, maar ook de inspirerende winkelstraten en de verschillende modieuze events zorgen daarvoor. Het nieuwe evenement Antwerp Fashion Weekend maakt duidelijk waarom zowel bezoekers van naburige steden als van ver over de grenzen Antwerpen verkiezen als dé shoppingstad van België.

Het gezelligste weekend van het jaar in Antwerpen

Het gezelligste weekend van het jaar in Antwerpen

In vele steden is oktober een rustige overgangsmaand tussen de zomer en de winter. Niet in Antwerpen. Hier beleef je tijdens het eerste weekend van oktober tal van topevenementen. Klaar om met volle teugen te genieten van het volste weekend van het jaar? Laat je inspireren door het drukke programma en boek meteen je overnachting in Antwerpen. Want je hebt meer dan één dag nodig om alles mee te maken. 

Havenhuis

Havenhuis

De nieuwste architecturale parel van Antwerpen is het Havenhuis. Dit hippe gebouw met wortels in het verleden is de nieuwe hoofdzetel van het Havenbedrijf Antwerpen. Het Havenhuis is een innovatieve werkplek voor de ruim 500 medewerkers. Daarnaast kan je het gebouw met een gids bezoeken en genieten van het panoramisch uitzicht over de haven en de stad.

Smaakmeesters : Deelnemende zaken

Smaakmeesters : Deelnemende zaken

Benieuwd naar welke horecazaken je tijdens deze editie van Smaakmeesters culinair zullen verwennen? Bekijk hier het volledige overzicht, in alfabetische volgorde. Klik op de naam om te ontdekken welke proevertjes de Smaakmeesters aanbieden. Wil je alle zaken liever op een kaart bekijken? Volg dan de link rechts op deze pagina.

Markten

Markten

Niets zo gezelligs als een markt. Daar proef je pas echt van de stad en haar lokale aanbod. Antwerpen telt tal van wekelijkse en maandelijkse markten, verspreid over de hele stad. Een aanrader voor wie het echte Antwerpen wil ervaren. 

Zomerbars in Antwerpen

Zomerbars in Antwerpen

Antwerpen heeft de meeste zomerbars van het land. Probeer elke week eens een andere uit: hoog op een dakterras of midden in een park. Instant vakantiegeluk in deze acht zomerbars. 

Wat is dit label?

Wat is dit label?

Antwerp’s Most Brilliant bundelt een selectie van de meest kwaliteitsvolle en betrouwbare juweliers in Antwerpen. Zij maken de reputatie van Antwerpen als wereldcentrum van de diamant helemaal waar.

ZOO Antwerpen

ZOO Antwerpen

De Antwerpse ZOO is een van de oudste en beroemdste dierentuinen in Europa. Trek voor een bezoek een halve dag uit, want er is voldoende te zien en te beleven. Pinguïns in Vriesland, olifanten en giraffen in een unieke Egyptische tempel en nijlpaarden in de roze villa: je kan hier meer dan 950 soorten en ruim 5.000 dieren bewonderen.