Atypische Antwerpse geschenken in de pop-upstore

<div id="cke_pastebin"> Een paraplu die bij regen van tekening verandert, een heat pack in de vorm van een Antwerps Handje of kaarsen waarin misschien een diamant verstopt zit. Originele cadeaus koop je in de Atypisch Antwerpen pop-upstore in de stadsfeestzaal. Per aankoop krijg je een gratis draagtas &eacute;n een ticket voor het reuzenrad, de tubing of de ijspiste.</div>

In de pop-up shop vind je cadeautjes die nergens anders verkrijgbaar zijn. Daar kan je echt mee uitpakken onder de kerstboom. Een greep uit het gamma:
 

De geschenken dragen het A-logo of het logo van Atypisch Antwerpen en zijn beperkt verkrijgbaar. 
 
Meer info:
 
Stadsfeestzaal (Meir)
Van 13/12 tem 27/12
Prijzen: van 5 tot 25 euro

Contact

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Gerelateerde content

Segway

Segway

Rij door Antwerpen op een segway en ontdek de stad op een originele manier.

MAS | Museum aan de Stroom

MAS | Museum aan de Stroom

Het MAS is dé plek waar de stad en de haven elkaar letterlijk en figuurlijk raken. De zestig meter hoge toren – een staaltje van gedurfde architectuur – is alvast een nieuw oriëntatiepunt in Antwerpen. Het MAS focust op de diversiteit van de stad en staat stil bij de vele contacten tussen culturen van vroeger en nu. De museumcollectie vertelt het verhaal van de stad, de haven en de wereld. Op het dak van het MAS kan je ook genieten van een panoramisch uitzicht over Antwerpen.