Brasserie Dock's

<p>Brasserie (Frans / Fruits de mer)<br />Chef: Patrick Verheire</p><p>&nbsp;</p>

Smaakmeesterssuggestie:
Trilogie van rauwe oesters, een pittige soep van wulken en zalmrol in zijn rilette

Proevertje op 1 en 2 oktober:
Mini-trilogie: 2 oesters / pittige soep van wulken / zalmrol en zijn rillette voor 8 euro.

 

Contact

Jordaenskaai 7
Antwerpen
+32 32 26 63 30
https://www.facebook.com/dockscafeAntwerpen/?fref=ts

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Restaurant Maritime

Restaurant Maritime

Restaurant (Vis)
Chef: Glen Weeda

Gerelateerde content

Historische Wandeling

Historische Wandeling

Je wandelt van de Grote Markt met het prachtige Stadhuis, de Gildenhuizen en de Brabofontein naar de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal. De toren prijkt met haar 123 meter hoog boven de stad en doet je verder lonken naar de 16de-eeuwse Vlaeykensgang, een oase van rust in het drukke stadscentrum en naar tientallen andere plekjes waarvan je het bestaan misschien zelfs nog niet kende.

Winkelzondagen

Winkelzondagen

Elke eerste zondag van de maand zijn er heel wat winkels open in het historische centrum. Optredens of kleine evenementen onderweg maken de winkelzondagen nog gezelliger. 

Burie

Burie

Chocolatier - Confisserie
Chef: Lieven Burie

Red Star Line Museum

Red Star Line Museum

Tussen 1873 en 1935 brachten de schepen van de Red Star Line twee miljoen avonturiers en gelukszoekers van Antwerpen naar New York. De overtocht begon voor heel veel mensen in de gebouwen van de Red Star Line in Antwerpen. Het museum vertelt het verhaal van deze passagiers. De oude gebouwen maken hun verhalen en emoties voelbaar, tastbaar en zichtbaar. Ook hedendaagse migratie komt aan bod in dit nieuwe museum in Antwerpen.

't Fornuis

't Fornuis

Chef: Johan Segers

Smaakmeesters : Deelnemende zaken

Smaakmeesters : Deelnemende zaken

Benieuwd naar welke horecazaken je tijdens deze editie van Smaakmeesters culinair zullen verwennen? Bekijk hier het volledige overzicht, in alfabetische volgorde. Klik op de naam om te ontdekken welke proevertjes de Smaakmeesters aanbieden. Wil je alle zaken liever op een kaart bekijken? Volg dan de link rechts op deze pagina.

Brasserie Appelmans

Brasserie Appelmans

Brasserie (Belgisch - Franse keuken)
Chef: Gerard Spuesens

 

MAS | Museum aan de Stroom

MAS | Museum aan de Stroom

To translate

Winter in Antwerpen

Winter in Antwerpen

Winter in Antwerpen: dat is de ultieme wintervakantie en nog héél veel meer! Van 10 december tot 8 januari kan je in de binnenstad genieten van gezellige sfeer op pleinen en in winkelstraten, de kerstmarkt, een openlucht ijspiste, een winterbar, originele en leuke winkels, extra winkelzondagen en tal van verrassingen. Boek alvast je overnachting!

De Voetgangerstunnel

De Voetgangerstunnel

De Sint-Annatunnel – of Voetgangerstunnel, zoals de Antwerpenaars hem noemen – werd in 1933 geopend. Zowel op rechter- als op linkeroever kan je de tunnel nog steeds betreden via de authentieke houten roltrappen, die bij de opening een waar unicum waren.