Brasserie Hobs

<p>Restaurant - Brasserie<br />Chef: Sathis Mariyathas</p>

Smaakmeesterssuggestie:
Stoverij van rund en kalf bereid met donkere Affligem, krieken, frambozen en gestoofde peren, met een aubergine gevuld met aardappelpuree in de oven

Proevertje op 1 en 2 oktober:
Stoverij van rund en kalf bereid met donkere Affligem, krieken, frambozen en gestoofde peren, met een aubergine gevuld met aardappelpuree in de oven voor 8 euro.

Contact

Papenstraatje 1
Antwerpen
+32 32 27 47 04
http://www.brasseriehobs.be/

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Gerelateerde content

De Groote Witte Arend

De Groote Witte Arend

Brasserie
Chef: Tim Ferket

Bizie Lizie

Bizie Lizie

Brasserie - Restaurant (Frans / Belgisch)
Chef: Paul Mans

Broer Bretel

Broer Bretel

Koffiebar
Chef: Toon Craen

Sinners

Sinners

Burgers en Tex-Mex Brasserie

Brasserie Dock's

Brasserie Dock's

Brasserie (Frans / Fruits de mer)
Chef: Patrick Verheire

 

Fish a'gogo

Fish a'gogo

Restaurant (Vis /Fishbar)
Chef: Jurgen Tanghe

 

Dim Dining

Dim Dining

Japans Restaurant
Chef: Dimitri Proost

Divin by Sepi

Divin by Sepi

Bar - Restaurant (Gastrobar)
Chef: Sepideh Sedaghatnia

Smaakmeesters : Deelnemende zaken

Smaakmeesters : Deelnemende zaken

Benieuwd naar welke horecazaken je tijdens deze editie van Smaakmeesters culinair zullen verwennen? Bekijk hier het volledige overzicht, in alfabetische volgorde. Klik op de naam om te ontdekken welke proevertjes de Smaakmeesters aanbieden. Wil je alle zaken liever op een kaart bekijken? Volg dan de link rechts op deze pagina.

Zaowang Takeaway

Zaowang Takeaway

Sushibar
Chef: Narayan Lal Chitrakar