De Bomma

<p>Restaurant (Vlaamse Keuken)&nbsp;<br />Chef: Marc Wellens</p>

Smaakmeesterssuggestie:
Stoverij van lamsnek met wittewijnsaus en witte bonen.

Proevertje op 1 en 2 oktober: 
Stoverij van lamsnek met wittewijnsaus en witte bonen, geserveerd met stoemp voor 5 euro.

 

Contact

Suikerrui 16
Antwerpen
+32 32 27 49 26
https://www.facebook.com/restaurantdebomma/?fref=ts

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Gerelateerde content

O'tagine

O'tagine

Restaurant (Marokkaans)
Chef: Noureddine Bekkour

Greenway

Greenway

Restaurant (Vegetarisch)
Chef: Bram De Haan

Món

Món

Restaurant (Grill)
Chef: Gino Hubrichts

Lux

Lux

Restaurant (Franse keuken)
Chef: Bert Zaman

 

Mama Matrea

Mama Matrea

Bar (Cocktails / Originele wereldkeuken)
Chef: Sandra Delgadillo

 

Pazzo

Pazzo

Restaurant - Bar
Chef: Ingrid Neven

't Fornuis

't Fornuis

Chef: Johan Segers

Umami

Umami

Restaurant
Chef: Gerrit Geentjens

Restaurant Xaverius

Restaurant Xaverius

Restaurant (wereldkeuken)
Chef: Mascha Laban

 

De Vagant

De Vagant

Bruin café
Chef: Ronald Ferket