Fashion maps

De Fashion Map, the Antwerp Selection geeft een overzicht van 50 winkels die Antwerpen anders maken dan andere modesteden. Van concept stores en multimerkenboetieks tot flagship stores van Antwerpse ontwerpers. Kortom de adresjes die je absoluut niet mag missen als je naar Antwerpen komt.

De Fashion Map DELUXE biedt een mix van trendy winkels die Antwerpen bijzonder maken en internationale luxelabels, kortom het beste van twee werelden.
 
Beide Fashion Maps zijn gratis verkrijgbaar bij de bezoekerscentra van Visit Antwerpen (Grote Markt of Centraal Station) of je kan ze hier gratis downloaden.

Contact

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Gerelateerde content

Discover Antwerp

Discover Antwerp

Kortere dagen en langere nachten, tijdens het najaar krijgen we hier onvermijdelijk mee te maken. Maar geen nood, in Antwerpen maken we elke dag en nacht onvergetelijk. Van gezellige feestjes op onverwachte plaatsen, over concerten in paleizen tot expo's en culinaire hoogtepunten in het centrum van de stad. Net wanneer je denkt alles gezien te hebben, word je weer verrast. Boek het Discover Antwerp arrangement, blijf in Antwerpen overnachten en haal met de inbegrepen Antwerp City Card het maximale uit je verblijf.

Shopping - praktisch

Shopping - praktisch

Zin in een dagje shoppen in Antwerpen? Altijd welkom! Van maandag tot zaterdag – en af en toe op zondag – zwaaien de winkeldeuren hier open. Onze shops zijn vlot bereikbaar, en laten zich afwisselen met toffe eet- en drinkgelegenheden. Alles op wandelafstand van elkaar.

Heropening vernieuwde Museum Plantin-Moretus

Heropening vernieuwde Museum Plantin-Moretus

Op 30 september 2016 heropent het volledig vernieuwde Museum Plantin-Moretus. Naast een nieuwbouw met leeszaal en depot ontdek je een nieuwe vaste museumopstelling. Geniet van meer sfeer en beleving in dit UNESCO Werelderfgoed. Meer dan ooit kan je jezelf laten meenemen in het bijzondere verhaal van de visionair Christoffel Plantin en zijn schoonfamilie Moretus.

Designers

Designers

Antwerpen plaatst zich – zonder complexen – naast modesteden als Milaan, Parijs of New York. Hier komt mode tot leven. Met dank aan de modeafdeling van de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten. Waar naast de befaamde ‘Zes van Antwerpen’ ook al grote namen als Véronique Branquino en Tim Van Steenbergen afstudeerden. 

Antwerp Fashion Weekend

Antwerp Fashion Weekend

Antwerpen heeft als creatieve modestad zowel nationaal als internationaal een sterke reputatie. Niet alleen de beroemde Modeacademie en het fantastische Modemuseum, maar ook de inspirerende winkelstraten en de verschillende modieuze events zorgen daarvoor. Het nieuwe evenement Antwerp Fashion Weekend maakt duidelijk waarom zowel bezoekers van naburige steden als van ver over de grenzen Antwerpen verkiezen als dé shoppingstad van België.

Modewandeling

Modewandeling

Ontdek het bruisende modemekka van Antwerpen. Je wandeling voert je langs modern design, architectuur en gevierde stijliconen naar Antwerpens prille beginjaren als toonaangevend modecentrum op wereldniveau. Een hippe stadsverkenning.  

Gegidste rondleidingen - info, prijzen en reservatie

Gegidste rondleidingen - info, prijzen en reservatie

Informatie over de gegidste rondleidingen, prijzen en hoe je kan reserveren. 

Antwerp City Card - veelgestelde vragen

Antwerp City Card - veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over de City Card.

Red Star Line Museum

Red Star Line Museum

Tussen 1873 en 1935 brachten de schepen van de Red Star Line twee miljoen avonturiers en gelukszoekers van Antwerpen naar New York. De overtocht begon voor heel veel mensen in de gebouwen van de Red Star Line in Antwerpen. Het museum vertelt het verhaal van deze passagiers. De oude gebouwen maken hun verhalen en emoties voelbaar, tastbaar en zichtbaar. Ook hedendaagse migratie komt aan bod in dit nieuwe museum in Antwerpen.

Wandelgids ontdek een stukje Antwerpen

Wandelgids ontdek een stukje Antwerpen

Visit Antwerpen ontwikkelde vier handige wandelgidsjes waarmee je telkens een ander stukje van de stad leert kennen. Zo ontdek je in wandelgids [1] Antwerpen Centrum, in drie uur tijd, alle topattracties van het historische hart van de stad. De andere wandelgidsjes [2], [3] en [4] sluiten hier perfect op aan en zijn aan de basiswandeling verbonden met knooppunten.