Getuigenissen - Meeting

<p><em>&ldquo;De conferentie verliep heel goed. De locaties waren goed en we hadden veel geluk met het weer. Het hoogtepunt was de rondwandeling en de welkomstreceptie van de Stad.&rdquo;</em></p><p>Ontdek op deze pagina deze en andere testimonials en bekijk met eigen ogen hoe jouw congres of meeting er in Antwerpen kan uitzien.</p>

2015

Breakbulk - Antwerp Expo - 12 mei 2015
http://www.breakbulk.com/events/breakbulk-europe/breakbulk-europe-2016/videos-photos/ 

"‘s Werelds grootste beurs voor projectlading en stukgoedindustrie. Al langer dan een decennium functioneert Breakbulk Europe als netwerkevent voor professionelen uit de industrie die zaken doen in Europa – of dat graag willen gaan doen. Meer dan 7.600 deelnemers waren op Breakbulk Europe 2016 aanwezig."

ISWA - Stadsschouwburg + Fortis @ Wapper - 7 september 2015
https://player.vimeo.com/video/139222607?autoplay=1 

"ISWA World Congress 2015 in Antwerpen was een evenwichtige mix van internationaal gerenommeerde en spraakmakende sprekers, vertegenwoordigers van instituten en agentschappen van over de hele wereld die het afval- en grondstoffenbeleid bepalen, van interessante inzichten in de laatste wetenschappelijke en technologische ontwikkelingen in de sector, en, bovenal, het bood veel gelegenheden om te netwerken en ervaringen uit te wisselen."

Marine Maintenance 2015 - 29 september – 1 oktober 2015 - Antwerp Expo
http://www.marinemaintenanceworldexpo.com/english/show_news.php?n=review 

"De Marine Maintenance World Expo is een internationaal evenement met exposanten en bezoekers uit de hele wereld, voor eigenaren en exploitanten van scheepswerven, mensen die verantwoordelijk zijn voor het specificeren van onderhoudstechnologie en -apparatuur bij onderhouds-/reparatieservicebedrijven en droogdokken, directeuren van exploitatiebedrijven, scheepsinspecteurs en vlootonderhoudmanagers bij scheepvaartbedrijven over de hele wereld, offshore-platformen en marinevloten. "

CDO (Chief Digital Officers) Conference - 29 Oktober 2015 - Felixarchief
http://www.cdoconference.com/ 

"De bijeenkomst van het C-level over digitale transformatie en inzichten van Chief Digital Officers en Chief Data Officers. De focus is op de positie en de uitdagingen voor de CDO. Het is de eerste bijeenkomst in België over digitale transformatie voor ondernemingen en regering."

Eurobest - 2 december 2015 - Arenbergschouwburg
https://www.eurobest.com/2015 

"Drie dagen inspiratie in België. Eurobest kwam vorig jaar drie dagen naar de Belgische stad Antwerpen om het beste van de creativiteit van het continent te vieren en de ontdekken. Er waren sculpturen gemaakt van afval, interactieve muziekvitrines, inspirerende gebeurtenissen bij hopen en de grootste viering van Europese creativiteit. Dat alles tegen de achtergrond van een van Europa’s meest bruisende steden."

Contact

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Gerelateerde content

Discover Antwerp

Discover Antwerp

Kortere dagen en langere nachten, tijdens het najaar krijgen we hier onvermijdelijk mee te maken. Maar geen nood, in Antwerpen maken we elke dag en nacht onvergetelijk. Van gezellige feestjes op onverwachte plaatsen, over concerten in paleizen tot expo's en culinaire hoogtepunten in het centrum van de stad. Net wanneer je denkt alles gezien te hebben, word je weer verrast. Boek het Discover Antwerp arrangement, blijf in Antwerpen overnachten en haal met de inbegrepen Antwerp City Card het maximale uit je verblijf.

Havenhuis

Havenhuis

De nieuwste architecturale parel van Antwerpen is het Havenhuis. Dit hippe gebouw met wortels in het verleden is de nieuwe hoofdzetel van het Havenbedrijf Antwerpen. Het Havenhuis is een innovatieve werkplek voor de ruim 500 medewerkers. Daarnaast kan je het gebouw met een gids bezoeken en genieten van het panoramisch uitzicht over de haven en de stad.

Wat te doen bij regenweer

Wat te doen bij regenweer

Het is een dilemma: buiten regent het en toch wil je niet binnen blijven. Antwerpenaars laten zich alvast niet tegenhouden door een regen- of onweersbui. Wie bereid is het slechte weer te trotseren, zal zien dat er in deze stad ook met een paraplu boven het hoofd nog meer dan genoeg te beleven valt. We inspireren je graag met overdekte en minder overdekte tips.

Museum Plantin-Moretus

Museum Plantin-Moretus

Dit museum is de voortzetting van de Officina Plantiniana, opgericht in 1555 door Christoffel Plantijn, de eerste industriële drukker uit de geschiedenis. Erkend als Unesco-werelderfgoed in 2005, biedt het museum een boeiend overzicht van de boekdrukkunst van de 15de tot de 18de eeuw. 

Winter in Antwerpen

Winter in Antwerpen

Winter in Antwerpen: dat is de ultieme wintervakantie en nog héél veel meer! Van 10 december tot 8 januari kan je in de binnenstad genieten van gezellige sfeer op pleinen en in winkelstraten, een openlucht ijspiste, een winterbar, originele en leuke winkels, extra winkelzondagen en tal van verrassingen.

Naar Antwerpen met het vliegtuig

Naar Antwerpen met het vliegtuig

Antwerpen ligt vlakbij twee luchthavens. Zaventem ligt 45 kilometer verder of ongeveer 30 minuten rijden en de luchthaven van Deurne ligt op 7 kilometer of een kwartier rijden van Antwerpen. 
Brussels South Charleroi Airport ligt op 115 km van Antwerpen en Eindhoven Airport op 87 km. Ook van hieruit geraak je gemakkelijk in de stad. Onderstaande informatie en links vertellen hoe je met het vliegtuig van en naar Antwerpen geraakt.

Antwerpen in 24u en 48u

Antwerpen in 24u en 48u

Of je naar Antwerpen komt voor een stevige portie cultuur, om geschiedenis op te snuiven, te shoppen of culinair te genieten, het kan in elke wijk en in de hele stad. Antwerpen is compact, maar heeft veel te bieden. Gebruik de Antwerp City Card als gids om de stad van kop tot teen te ontdekken.De kaart (geldig voor 24, 48 of 72 uur) opent gratis of goedkoop de mooiste, lekkerste en meest verrassende deuren van de stad voor je. Nu is het aan jou om het te ontdekken. Geniet ervan!

'Antwerp loves diamonds' map

'Antwerp loves diamonds' map

‘Antwerp loves diamonds’ neemt je mee door het diamantverhaal in Antwerpen. Het plan geeft een overzicht van historische en hedendaagse locaties, unieke tips en nuttige informatie over Antwerpen als juwelenstad.

Wegwijs in Antwerpen

Wegwijs in Antwerpen

Praktische informatie over het klimaat, de citytaks, de taal en de feestdagen in Antwerpen.

Antwerp Fashion Weekend

Antwerp Fashion Weekend

Antwerpen heeft als creatieve modestad zowel nationaal als internationaal een sterke reputatie. Niet alleen de beroemde Modeacademie en het fantastische Modemuseum, maar ook de inspirerende winkelstraten en de verschillende modieuze events zorgen daarvoor. Het nieuwe evenement Antwerp Fashion Weekend maakt duidelijk waarom zowel bezoekers van naburige steden als van ver over de grenzen Antwerpen verkiezen als dé shoppingstad van België.