Huisbrouwerij 't Pakhuis

In &rsquo;t Pakhuis op het Zuid wordt nog op authentieke wijze bier gebrouwen.&nbsp;<br />

In 't Pakhuis wordt er enkel met natuurlijke grondstoffen gewerkt wordt, zonder filtering en pasteurisatie. Dankzij een nauwkeurig brouwproces en het vakmanschap van de brouwers worden hier unieke bieren geproduceerd.
 
Je kan er even binnenstappen om de bieren te proeven of uitgebreid tafelen met een klein of groot gezelschap. Op de kaart staan streekgerechten, vaak bereid met het huisgemaakt bier. Ook de suggesties worden vaak aangeboden in combinatie met de huisbieren. Voor groepen is er een waaier aan mogelijkheden: van buffetten tot gastronomische meergangenmenu’s.  
 
Dagelijks kan je deelnemen aan een rondleiding in het Nederlands, Frans, Duits of Engels. De tour is inclusief een degustatie van de huisbieren en duurt ongeveer 45 minuten. 

Contact

Vlaamsekaai 76
Antwerpen
+32 3 238 12 40
http://www.pakhuis.info/index.php/nl/
info@pakhuis.info

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: true.

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Stadsbrouwerij De Koninck

Stadsbrouwerij De Koninck

Sinds jaar en dag worden de bieren van De Koninck, waaronder het befaamde “Bolleke”, gebrouwen  aan de Mechelsesteenweg. Stadsbrouwerij De Koninck opende in 2015 een belevingscentrum en zette daarmee zijn deuren open voor het grote publiek. In het centrum volg je een parcours waarbij je het verhaal van de brouwerij hoort, ziet en proeft. Ook op de site van De Koninck vind je een culinair mini-stadje, waar je chocolade, kaas, vleeswaren en brood proeft en waar je zelfs op restaurant kan. 

Plezier met bier en elixir

Plezier met bier en elixir

Stoere stamineegasten verkiezen misschien een iets straffere kroegentocht. We proeven niet alleen van het plaatselijke bier, maar nippen ook aan andere Antwerpse sterkhouders: jenevers, kruidenlikeurtjes en … dé Elixir d’Anvers. Om echt en met mate(n) te genieten.

Wandeling Plezier met bier

Wandeling Plezier met bier

Trek mee op smaaktocht langs van befaamde cafés in Antwerpen. Duik in de kleine geschiedenissen van kroegen, herbergen en staminees, en proef hun grote streekbieren. Je gids tapt onderweg zeker nog wat brouwerijweetjes. Een aanrader voor wie houdt van bier en vertier.

Smaakmeesters: Interview met Hans Bombeke

Smaakmeesters: Interview met Hans Bombeke

“Er zijn zoveel bieren vandaag de dag, dat de kennis van de cafébaas eens zo belangrijk is”. Op het zonnige terras van biercafé ’t Waagstuk aan de Stadswaag ontmoeten we bierkenner Hans Bombeke. Noem hem alsjeblieft geen zytholoog of biersommelier. Die chique titels vindt hij ongepast. “Daar moet je de overeenkomstige studies voor gedaan hebben”, zegt hij terwijl hij aan zijn pijp trekt. 

Gerelateerde content

Stadsbrouwerij De Koninck

Stadsbrouwerij De Koninck

Sinds jaar en dag worden de bieren van De Koninck, waaronder het befaamde “Bolleke”, gebrouwen  aan de Mechelsesteenweg. Stadsbrouwerij De Koninck opende in 2015 een belevingscentrum en zette daarmee zijn deuren open voor het grote publiek. In het centrum volg je een parcours waarbij je het verhaal van de brouwerij hoort, ziet en proeft. Ook op de site van De Koninck vind je een culinair mini-stadje, waar je chocolade, kaas, vleeswaren en brood proeft en waar je zelfs op restaurant kan.