Sportopia 2016

Sportieve jongeren kunnen ook deze zomer tijdens Sportopia terecht in de Parkloods van Park Spoor Noord voor een unieke sportwereld met tal van spectaculaire attracties. Nagenieten van de avonturen of gewoon relaxen en iets drinken of eten, kan in de sportbar. Elke vrijdag komt er buiten een extra extreme pop-up-attractie. Er valt elke week wat anders te beleven.<br />

Verrassend en spectaculair
 
De populaire Bounz-trampoline kennen bezoekers nog van vorig jaar, maar bijna alle andere 20 attracties zijn nieuw en spectaculairder dan ooit.  Klimmen, kruipen of glijden, maak zelf je route in het waanzinnige adventure park of spring van een negen meter hoge brug in de Drop zone. Maak je eigen Sportopia-affiche op de Selfietrampoline, ga op jacht in een lasershootspel, daag je vrienden en familie uit voor een race in de Extreme Sports Simulator of trotseer al surfend de golf van Sportopia op de Wavesurfer.
 
Iedereen welkom
 
De attracties van Sportopia zijn voor jongeren van alle leeftijden, maar de minimumleeftijd varieert afhankelijk van de activiteit. Iets oudere durfallen zullen ongetwijfeld de meest adembenemende toppers inpalmen, maar ook aan de allerkleinsten wordt gedacht. Zij maken veel plezier in de Kids Jungle of aan het speciale Kinderstrand en kunnen zelfs in de buik kruipen van een 18 meter lange krokodil.
Ook personen met een beperking kunnen een leuke tijd beleven in Sportopia. Afhankelijk van de aard van de beperking zijn de meeste attracties ook voor hen haalbaar. Indien nodig kan met wat creativiteit vaak een andere manier gevonden worden om de attractie te beleven. De monitoren helpen je met plezier verder.
 
Praktisch
 

Openingsuren
 

Klik hier voor extra info.

Contact

Damplein 35
Antwerpen 6

http://www.sportingA.be

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person: 6.00

Reduction rates

Card holders

City Card: true.

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Gerelateerde content

Wat te doen bij regenweer

Wat te doen bij regenweer

Het is een dilemma: buiten regent het en toch wil je niet binnen blijven. Antwerpenaars laten zich alvast niet tegenhouden door een regen- of onweersbui. Wie bereid is het slechte weer te trotseren, zal zien dat er in deze stad ook met een paraplu boven het hoofd nog meer dan genoeg te beleven valt. We inspireren je graag met overdekte en minder overdekte tips.

Discover Antwerp

Discover Antwerp

Kortere dagen en langere nachten, tijdens het najaar krijgen we hier onvermijdelijk mee te maken. Maar geen nood, in Antwerpen maken we elke dag en nacht onvergetelijk. Van gezellige feestjes op onverwachte plaatsen, over concerten in paleizen tot expo's en culinaire hoogtepunten in het centrum van de stad. Net wanneer je denkt alles gezien te hebben, word je weer verrast. Boek het Discover Antwerp arrangement, blijf in Antwerpen overnachten en haal met de inbegrepen Antwerp City Card het maximale uit je verblijf.

Havenhuis

Havenhuis

De nieuwste architecturale parel van Antwerpen is het Havenhuis. Dit hippe gebouw met wortels in het verleden is de nieuwe hoofdzetel van het Havenbedrijf Antwerpen. Het Havenhuis is een innovatieve werkplek voor de ruim 500 medewerkers. Daarnaast kan je het gebouw met een gids bezoeken en genieten van het panoramisch uitzicht over de haven en de stad.

Winter in Antwerpen

Winter in Antwerpen

Winter in Antwerpen: dat is de ultieme wintervakantie en nog héél veel meer! Van 10 december tot 8 januari kan je in de binnenstad genieten van gezellige sfeer op pleinen en in winkelstraten, een openlucht ijspiste, een winterbar, originele en leuke winkels, extra winkelzondagen en tal van verrassingen.

Museum Plantin-Moretus

Museum Plantin-Moretus

Dit museum is de voortzetting van de Officina Plantiniana, opgericht in 1555 door Christoffel Plantijn, de eerste industriële drukker uit de geschiedenis. Erkend als Unesco-werelderfgoed in 2005, biedt het museum een boeiend overzicht van de boekdrukkunst van de 15de tot de 18de eeuw. 

Het gezelligste weekend van het jaar in Antwerpen

Het gezelligste weekend van het jaar in Antwerpen

In vele steden is oktober een rustige overgangsmaand tussen de zomer en de winter. Niet in Antwerpen. Hier beleef je tijdens het eerste weekend van oktober tal van topevenementen. Klaar om met volle teugen te genieten van het volste weekend van het jaar? Laat je inspireren door het drukke programma en boek meteen je overnachting in Antwerpen. Want je hebt meer dan één dag nodig om alles mee te maken. 

'Antwerp loves diamonds' map

'Antwerp loves diamonds' map

‘Antwerp loves diamonds’ neemt je mee door het diamantverhaal in Antwerpen. Het plan geeft een overzicht van historische en hedendaagse locaties, unieke tips en nuttige informatie over Antwerpen als juwelenstad.

Antwerpen met je kinderen

Antwerpen met je kinderen

Antwerpen kan je perfect met je kinderen bezoeken, aan leuke en ontspannende activiteiten is er geen gebrek. Hierbij negen niet te missen toppers om met je kinderen te doen. 

MAS | Museum aan de Stroom

MAS | Museum aan de Stroom

Het MAS is dé plek waar de stad en de haven elkaar letterlijk en figuurlijk raken. De zestig meter hoge toren – een staaltje van gedurfde architectuur – is alvast een nieuw oriëntatiepunt in Antwerpen. Het MAS focust op de diversiteit van de stad en staat stil bij de vele contacten tussen culturen van vroeger en nu. De museumcollectie vertelt het verhaal van de stad, de haven en de wereld. Op het dak van het MAS kan je ook genieten van een panoramisch uitzicht over Antwerpen.

De Ruien

De Ruien

Bezoek de unieke attractie De Ruien en loop door de voormalige grachten en riolen van Antwerpen. Tijdens de avontuurlijke en bevreemdende wandeling onder de grond ontdek je de boeiende en rijke geschiedenis van de stad.