Theater: We doen het wel zelf

&ldquo;We doen het wel zelf&rdquo;, zegt theatergezelschap Wunderbaum. De voorstelling steekt de draak met het einde van de verzorgingsstaat: de overheid heeft het opgegeven, de burger moet zijn eigen boontjes doppen.<br />

Wunderbaum ging op zoek naar Antwerpenaars die het wel zelf doen. En ook jij speelt een rol. Als toeschouwer bepaal je de volgorde van de scènes.
 
Een chaotische, hilarische, spectaculaire voorstelling voor iedereen vanaf acht jaar. Vergeet je regenjas niet bij slecht weer.

Contact

Lange Lobroekstraat 122
Antwerpen

http://www.zva.be/theaterenzo/detail/we-doen-het-wel-zelf

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: true.

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Gerelateerde content

Wandelen in de Hobokense Polder

Wandelen in de Hobokense Polder

De Hobokense Polder is een van de mooiste groene plekjes van Antwerpen. Het is ook het grootste op het grondgebied van de stad: de perfecte plek om een paar uur helemaal op te gaan in de natuur.

Energy Flash

Energy Flash

Deze tentoonstelling focust op de rave-cultuur van de jaren 80 en 90. Zowel de ideologieën, de esthetiek, de link met elektronische muziek en het effect op de bredere cultuur komen aan bod. Werk van beeldende kunstenaars wordt in dialoog geplaatst met verschillende objecten uit de wereld van design, muziek en mode.