Zomerbars in Antwerpen

Antwerpen heeft de meeste zomerbars van het land. Probeer elke week eens een andere uit: hoog op een dakterras of midden in een park. Instant vakantiegeluk in deze tien zomerbars. 

Hoofdkwartier Born in Antwerp


Hier krijg je een fenomenaal uitzicht bij je drankje: het terras van Born in Antwerp ligt naast het Kattendijkdok op het Eilandje. Regen is geen bezwaar, ook binnen is er een gezellige bar. Er zijn ook vaak expo’s en concerten.

www.borninantwerp.be
  
Kattendijkdok-Oostkaai 21, Antwerpen

Bar Left

Een toffe bestemming om naartoe te fietsen via een van de twee fietstunnels onder de Schelde, heel rustig gelegen op Linkeroever. De stad lijkt ver weg en toch ben je er snel. Je blaast er uit in het natuurgebied rond het Galgenweel. meer. https://www.facebook.com/barleft


Linkeroever, Katwilgweg, bij het Galgenweel

Bar Gloed

Neem in de opvallende Antwerp Tower de lift naar de vierde verdieping. Op het terras sta je ver boven de drukte van de De Keyserlei. Nestel je in een strandstoel met een lekker glas en hapje. Binnen vind je gezellige sofa’s en een pingpongtafel.

Facebook Bar Gloed

De Keyserlei 5, Antwerpen

De Living

Een sympathieke buurtbar in het Harmoniepark. Blijf gerust de hele dag: ze serveren er ontbijt, lunch en ’s avonds snacks. Je kinderen zijn vast fan van de vernieuwde speeltuin.

delivingantwerpen.be/


Ingangen: Harmoniestraat en Mechelsesteenweg

Smokey Jo’s Garage

Een luilekkerplek op de grens van Antwerpen en Berchem. Je ruikt al van ver de barbecue en ander lekkers. De barmannen zijn getraind om de fijnste cocktails te mixen.

Boomgaardstraat 17, 2018 Antwerpen

smokeyjosgarage.be

Cargo Zomerbar

Cargo Zomerbar in Park Spoor Noord is ondertussen uitgegroeid tot een van de meest populaire zomerplekjes van Antwerpen. Je vindt hier lekker eten, tropische drankjes, verfrissende fonteinen, luie strandstoelen en een zomerse vibe.

Park Spoor Noord

Zomerbar van Zomer Van Antwerpen

Het is pas zomer als je hier bent geweest, een zalige plek aan de Scheldebocht met strandstoelen, hangmatten en een zomerstrand. Zonnige cocktails en gerechten aan eerlijke prijzen.

Sloepenweg, Antwerpen

www.zva.be

Skybar

De hoogste zomerbar van de stad… en wat een uitzicht! Neem in het Lindner hotel de lift naar de bovenste verdieping. Instant vakantiegevoel, cocktails en gastronomie.

Lange Kievitstraat 125, Antwerpen

skybarantwerp.be

Bocadero

Bij Bocadero zon je op het zandstrand met een ijsje, geniet je culinair in een van de vier restaurants of smul je van kleine of grote snacks uit een van de take-outrestaurants. ’s Avonds transformeert Bocadero in een gezellige beachclub met een prachtig zicht op de zonsondergang op de Schelde.

Waagnatie Expo & Events
Rijnkaai 150, Antwerpen

www.bocadero.be/nl/

Bar Cour

Op zoek naar een leuke plek om je shoppingtrip te pauzeren? Vlakbij de politietoren Oudaan vind je Bar Cour. Ga op zoek naar de half verborgen binnenkoer en dompel je onder in een oase van bomen, planten, bloemen, ijsjes en koude drankjes.

Oudaan 14, Antwerpen

www.facebook.com/barcour/


Nog meer zomertips!

Contact

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Gerelateerde content

Discover Antwerp

Discover Antwerp

Kortere dagen en langere nachten, tijdens het najaar krijgen we hier onvermijdelijk mee te maken. Maar geen nood, in Antwerpen maken we elke dag en nacht onvergetelijk. Van gezellige feestjes op onverwachte plaatsen, over concerten in paleizen tot expo's en culinaire hoogtepunten in het centrum van de stad. Net wanneer je denkt alles gezien te hebben, word je weer verrast. Boek het Discover Antwerp arrangement, blijf in Antwerpen overnachten en haal met de inbegrepen Antwerp City Card het maximale uit je verblijf.

Havenhuis

Havenhuis

De nieuwste architecturale parel van Antwerpen is het Havenhuis. Dit hippe gebouw met wortels in het verleden is de nieuwe hoofdzetel van het Havenbedrijf Antwerpen. Het Havenhuis is een innovatieve werkplek voor de ruim 500 medewerkers. Daarnaast kan je het gebouw met een gids bezoeken en genieten van het panoramisch uitzicht over de haven en de stad.

Het gezelligste weekend van het jaar in Antwerpen

Het gezelligste weekend van het jaar in Antwerpen

In vele steden is oktober een rustige overgangsmaand tussen de zomer en de winter. Niet in Antwerpen. Hier beleef je tijdens het eerste weekend van oktober tal van topevenementen. Klaar om met volle teugen te genieten van het volste weekend van het jaar? Laat je inspireren door het drukke programma en boek meteen je overnachting in Antwerpen. Want je hebt meer dan één dag nodig om alles mee te maken. 

Wat te doen bij regenweer

Wat te doen bij regenweer

Het is een dilemma: buiten regent het en toch wil je niet binnen blijven. Antwerpenaars laten zich alvast niet tegenhouden door een regen- of onweersbui. Wie bereid is het slechte weer te trotseren, zal zien dat er in deze stad ook met een paraplu boven het hoofd nog meer dan genoeg te beleven valt. We inspireren je graag met overdekte en minder overdekte tips.

Antwerp Fashion Weekend

Antwerp Fashion Weekend

Antwerpen heeft als creatieve modestad zowel nationaal als internationaal een sterke reputatie. Niet alleen de beroemde Modeacademie en het fantastische Modemuseum, maar ook de inspirerende winkelstraten en de verschillende modieuze events zorgen daarvoor. Het nieuwe evenement Antwerp Fashion Weekend maakt duidelijk waarom zowel bezoekers van naburige steden als van ver over de grenzen Antwerpen verkiezen als dé shoppingstad van België.

5 tips voor een romantisch uitje in Antwerpen

5 tips voor een romantisch uitje in Antwerpen

Een romantisch weekendje weg? Schakel je telefoon uit, vergeet de stress van je werkweek en geniet van wat quality time met je partner. Antwerpen heeft alle ingrediënten in huis voor een originele en  romantische citytrip. 

Markten

Markten

Niets zo gezelligs als een markt. Daar proef je pas echt van de stad en haar lokale aanbod. Antwerpen telt tal van wekelijkse en maandelijkse markten, verspreid over de hele stad. Een aanrader voor wie het echte Antwerpen wil ervaren. 

Winter in Antwerpen

Winter in Antwerpen

Winter in Antwerpen: dat is de ultieme wintervakantie en nog héél veel meer! Van 10 december tot 8 januari kan je in de binnenstad genieten van gezellige sfeer op pleinen en in winkelstraten, een openlucht ijspiste, een winterbar, originele en leuke winkels, extra winkelzondagen en tal van verrassingen.

MAS | Museum aan de Stroom

MAS | Museum aan de Stroom

Het MAS is dé plek waar de stad en de haven elkaar letterlijk en figuurlijk raken. De zestig meter hoge toren – een staaltje van gedurfde architectuur – is alvast een nieuw oriëntatiepunt in Antwerpen. Het MAS focust op de diversiteit van de stad en staat stil bij de vele contacten tussen culturen van vroeger en nu. De museumcollectie vertelt het verhaal van de stad, de haven en de wereld. Op het dak van het MAS kan je ook genieten van een panoramisch uitzicht over Antwerpen.

Museum Plantin-Moretus

Museum Plantin-Moretus

Dit museum is de voortzetting van de Officina Plantiniana, opgericht in 1555 door Christoffel Plantijn, de eerste industriële drukker uit de geschiedenis. Erkend als Unesco-werelderfgoed in 2005, biedt het museum een boeiend overzicht van de boekdrukkunst van de 15de tot de 18de eeuw.