Zomerbars in Antwerpen

Antwerpen heeft de meeste zomerbars van het land. Probeer elke week eens een andere uit: hoog op een dakterras of midden in een park. Instant vakantiegeluk in deze tien zomerbars. 

Hoofdkwartier Born in Antwerp


Hier krijg je een fenomenaal uitzicht bij je drankje: het terras van Born in Antwerp ligt naast het Kattendijkdok op het Eilandje. Regen is geen bezwaar, ook binnen is er een gezellige bar. Er zijn ook vaak expo’s en concerten.

www.borninantwerp.be
  
Kattendijkdok-Oostkaai 21, Antwerpen

Bar Left

Een toffe bestemming om naartoe te fietsen via een van de twee fietstunnels onder de Schelde, heel rustig gelegen op Linkeroever. De stad lijkt ver weg en toch ben je er snel. Je blaast er uit in het natuurgebied rond het Galgenweel. meer. https://www.facebook.com/barleft


Linkeroever, Katwilgweg, bij het Galgenweel

Bar Gloed

Neem in de opvallende Antwerp Tower de lift naar de vierde verdieping. Op het terras sta je ver boven de drukte van de De Keyserlei. Nestel je in een strandstoel met een lekker glas en hapje. Binnen vind je gezellige sofa’s en een pingpongtafel.

Facebook Bar Gloed

De Keyserlei 5, Antwerpen

De Living

Een sympathieke buurtbar in het Harmoniepark. Blijf gerust de hele dag: ze serveren er ontbijt, lunch en ’s avonds snacks. Je kinderen zijn vast fan van de vernieuwde speeltuin.

delivingantwerpen.be/


Ingangen: Harmoniestraat en Mechelsesteenweg

Smokey Jo’s Garage

Een luilekkerplek op de grens van Antwerpen en Berchem. Je ruikt al van ver de barbecue en ander lekkers. De barmannen zijn getraind om de fijnste cocktails te mixen.

Boomgaardstraat 17, 2018 Antwerpen

smokeyjosgarage.be

Cargo Zomerbar

Cargo Zomerbar in Park Spoor Noord is ondertussen uitgegroeid tot een van de meest populaire zomerplekjes van Antwerpen. Je vindt hier lekker eten, tropische drankjes, verfrissende fonteinen, luie strandstoelen en een zomerse vibe.

Park Spoor Noord

Zomerbar van Zomer Van Antwerpen

Het is pas zomer als je hier bent geweest, een zalige plek aan de Scheldebocht met strandstoelen, hangmatten en een zomerstrand. Zonnige cocktails en gerechten aan eerlijke prijzen.

Sloepenweg, Antwerpen

www.zva.be

Skybar

De hoogste zomerbar van de stad… en wat een uitzicht! Neem in het Lindner hotel de lift naar de bovenste verdieping. Instant vakantiegevoel, cocktails en gastronomie.

Lange Kievitstraat 125, Antwerpen

skybarantwerp.be

Bocadero

Bij Bocadero zon je op het zandstrand met een ijsje, geniet je culinair in een van de vier restaurants of smul je van kleine of grote snacks uit een van de take-outrestaurants. ’s Avonds transformeert Bocadero in een gezellige beachclub met een prachtig zicht op de zonsondergang op de Schelde.

Waagnatie Expo & Events
Rijnkaai 150, Antwerpen

www.bocadero.be/nl/

Bar Cour

Op zoek naar een leuke plek om je shoppingtrip te pauzeren? Vlakbij de politietoren Oudaan vind je Bar Cour. Ga op zoek naar de half verborgen binnenkoer en dompel je onder in een oase van bomen, planten, bloemen, ijsjes en koude drankjes.

Oudaan 14, Antwerpen

www.facebook.com/barcour/


Nog meer zomertips!

Contact

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Gerelateerde content

Discover Antwerp

Discover Antwerp

Kortere dagen en langere nachten, tijdens het najaar krijgen we hier onvermijdelijk mee te maken. Maar geen nood, in Antwerpen maken we elke dag en nacht onvergetelijk. Van gezellige feestjes op onverwachte plaatsen, over concerten in paleizen tot expo's en culinaire hoogtepunten in het centrum van de stad. Net wanneer je denkt alles gezien te hebben, word je weer verrast. Boek het Discover Antwerp arrangement, blijf in Antwerpen overnachten en haal met de inbegrepen Antwerp City Card het maximale uit je verblijf.

5 tips voor een romantisch uitje in Antwerpen

5 tips voor een romantisch uitje in Antwerpen

Een romantisch weekendje weg? Schakel je telefoon uit, vergeet de stress van je werkweek en geniet van wat quality time met je partner. Antwerpen heeft alle ingrediënten in huis voor een originele en  romantische citytrip. 

ZOO Antwerpen

ZOO Antwerpen

De Antwerpse ZOO is een van de oudste en beroemdste dierentuinen in Europa. Trek voor een bezoek een halve dag uit, want er is voldoende te zien en te beleven. Pinguïns in Vriesland, olifanten en giraffen in een unieke Egyptische tempel en nijlpaarden in de roze villa: je kan hier meer dan 950 soorten en ruim 5.000 dieren bewonderen.

Zoek verkoeling tijdens de zomer in Antwerpen

Zoek verkoeling tijdens de zomer in Antwerpen

Antwerpen kent meer zomeractiviteiten dan zomerdagen. De kans is groot dat je het tijdens deze evenementen snel warm krijgt in de stad, zeker als de zomerzon zich van zijn beste kant laat zien. Wil je aan de hitte van de stad ontsnappen? In dit artikel ontdek je een heel aantal ‘coole’ mogelijkheden.

Markten

Markten

Niets zo gezelligs als een markt. Daar proef je pas echt van de stad en haar lokale aanbod. Antwerpen telt tal van wekelijkse en maandelijkse markten, verspreid over de hele stad. Een aanrader voor wie het echte Antwerpen wil ervaren. 

Heropening vernieuwde Museum Plantin-Moretus

Heropening vernieuwde Museum Plantin-Moretus

Op 30 september 2016 heropent het volledig vernieuwde Museum Plantin-Moretus. Naast een nieuwbouw met leeszaal en depot ontdek je een nieuwe vaste museumopstelling. Geniet van meer sfeer en beleving in dit UNESCO Werelderfgoed. Meer dan ooit kan je jezelf laten meenemen in het bijzondere verhaal van de visionair Christoffel Plantin en zijn schoonfamilie Moretus.

MAS | Museum aan de Stroom

MAS | Museum aan de Stroom

Het MAS is dé plek waar de stad en de haven elkaar letterlijk en figuurlijk raken. De zestig meter hoge toren – een staaltje van gedurfde architectuur – is alvast een nieuw oriëntatiepunt in Antwerpen. Het MAS focust op de diversiteit van de stad en staat stil bij de vele contacten tussen culturen van vroeger en nu. De museumcollectie vertelt het verhaal van de stad, de haven en de wereld. Op het dak van het MAS kan je ook genieten van een panoramisch uitzicht over Antwerpen.

Antwerp Fashion Weekend

Antwerp Fashion Weekend

Antwerpen heeft als creatieve modestad zowel nationaal als internationaal een sterke reputatie. Niet alleen de beroemde Modeacademie en het fantastische Modemuseum, maar ook de inspirerende winkelstraten en de verschillende modieuze events zorgen daarvoor. Het nieuwe evenement Antwerp Fashion Weekend maakt duidelijk waarom zowel bezoekers van naburige steden als van ver over de grenzen Antwerpen verkiezen als dé shoppingstad van België.

Het gezelligste weekend van het jaar in Antwerpen

Het gezelligste weekend van het jaar in Antwerpen

In vele steden is oktober een rustige overgangsmaand tussen de zomer en de winter. Niet in Antwerpen. Hier beleef je tijdens het eerste weekend van oktober tal van topevenementen. Klaar om met volle teugen te genieten van het volste weekend van het jaar? Laat je inspireren door het drukke programma en boek meteen je overnachting in Antwerpen. Want je hebt meer dan één dag nodig om alles mee te maken. 

De Ruien

De Ruien

Bezoek de unieke attractie De Ruien en loop door de voormalige grachten en riolen van Antwerpen. Tijdens de avontuurlijke en bevreemdende wandeling onder de grond ontdek je de boeiende en rijke geschiedenis van de stad.