3 Antwerpse hotels met een inspirerend meetingaanbod

Comfortabel en efficiënt vergaderen in een wel heel uniek en stijlvol kader? In Antwerpen vind je tal van hotels met een origineel meetingaanbod. Ontdek hier drie prikkelende voorbeelden.

Hotel Julien

In het hart van historisch Antwerpen ligt een van de mooiste hotels van de stad: Hotel Julien. In twee prachtig gerestaureerde 16de-eeuwse panden vind je naast onder meer prachtige kamers en een spa, ook een meetingruimte met zicht op de mooie binnentuin. Ook de lounge en het dakterras zijn mogelijke locaties voor je event. Geniet van de persoonlijke service waar Hotel Julien voor bekend staat.

Hotel ’t Sandt

Hotel ’t Sandt is een luxueus en eigentijds hotel met 29 kamers. Hotelgasten genieten hier van een mooie Italiaanse binnentuin en een zomerterras met zicht op de kathedraal. In het pand vind je ook drie vergaderzalen en twee lunchruimtes. Ontdek de meetingmogelijkheden in Hotel ’t Sandt.

Lindner Hotel & City Lounge

Vlakbij het Centraal Station, een van de mooiste treinstations van de wereld, vind je het Lindner Hotel & City Lounge. In de meetingruimte op de 12de verdieping geniet je van een prachtig uitzicht over Antwerpen. Daarnaast zijn er nog twaalf andere vergaderzalen, voor meetings tot 150 personen. Vergader met uitzicht over de stad.

Dit is slechts een greep uit het ruime aanbod. Ben je op zoek naar meer informatie over meetings in Antwerpen? Contacteer ons.

Contact

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Gerelateerde content

De Ruien

De Ruien

Bezoek de unieke attractie De Ruien en loop door de voormalige grachten en riolen van Antwerpen. Tijdens de avontuurlijke en bevreemdende wandeling onder de grond ontdek je de boeiende en rijke geschiedenis van de stad.

Havenhuis

Havenhuis

De nieuwste architecturale parel van Antwerpen is het Havenhuis. Dit hippe gebouw met wortels in het verleden is de nieuwe hoofdzetel van het Havenbedrijf Antwerpen. Het Havenhuis is een innovatieve werkplek voor de ruim 500 medewerkers. Daarnaast kan je het gebouw met een gids bezoeken en genieten van het panoramisch uitzicht over de haven en de stad.

Gegidste rondleidingen - info, prijzen en reservatie

Gegidste rondleidingen - info, prijzen en reservatie

Informatie over de gegidste rondleidingen, prijzen en hoe je kan reserveren.

Parkeren in Antwerpen

Parkeren in Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad met heel wat bewoners en bezoekers. En al die bewoners en bezoekers vragen ook veel parkeerplaatsen voor auto’s. Op een aantal plaatsen kan je nog gratis je auto kwijt maar meestal geldt betalend parkeren.