Antwerpen Autovrij

Op zondag 18 september is Antwerpen voor de veertiende keer Autovrij. De volledige binnenstad is dan autoluw. De perfecte aanleiding om je eens op een alternatieve manier naar en in Antwerpen te verplaatsen. En het zou maar wat te gek zijn, moest je daar niet van kunnen profiteren.

Wandelen

We hebben, speciaal voor jou, vier wandelroutes uitgestippeld. Vier verschillende manieren om de stad te ontdekken.

BuitenSpel

Op elke route zijn er plekken voorzien waar je halt kan houden om deel te nemen aan de BuitenSpel activiteiten. Bij elke activiteit waaraan je meedoet, krijg je een stempel. Staat je spaarkaart vol? Dan maak je kans om een fiets te winnen!

Mobiliteitsmarkt

Op de Meir kan je de nieuwste mobiliteitstrends ontdekken én duurzame vervoersmiddelen uittesten. Hier proef je van de toekomst.

Uiteraard is er ook heel wat randanimatie voorzien. Meer daarover vind je, naast heel wat praktische informatie, op antwerpenautovrij.be.

Contact


Antwerpen

http://www.antwerpenautovrij.be

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Gerelateerde content

De Ruien

De Ruien

Bezoek de unieke attractie De Ruien en loop door de voormalige grachten en riolen van Antwerpen. Tijdens de avontuurlijke en bevreemdende wandeling onder de grond ontdek je de boeiende en rijke geschiedenis van de stad.

Havenhuis

Havenhuis

De nieuwste architecturale parel van Antwerpen is het Havenhuis. Dit hippe gebouw met wortels in het verleden is de nieuwe hoofdzetel van het Havenbedrijf Antwerpen. Het Havenhuis is een innovatieve werkplek voor de ruim 500 medewerkers. Daarnaast kan je het gebouw met een gids bezoeken en genieten van het panoramisch uitzicht over de haven en de stad.

Gegidste rondleidingen - info, prijzen en reservatie

Gegidste rondleidingen - info, prijzen en reservatie

Informatie over de gegidste rondleidingen, prijzen en hoe je kan reserveren.

Parkeren in Antwerpen

Parkeren in Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad met heel wat bewoners en bezoekers. En al die bewoners en bezoekers vragen ook veel parkeerplaatsen voor auto’s. Op een aantal plaatsen kan je nog gratis je auto kwijt maar meestal geldt betalend parkeren.