Benefietconcert: Een Wandeling door 11 Eeuwen Muziek

De Sint-Pauluskerk in Antwerpen is met haar prachtige interieur en indrukwekkende akoestiek het uitgelezen kader voor een benefietconcert ten voordele van kinderen in kansarmoede in Vlaanderen. 

Uniek event met live stream.

Kom naar de Sint-Pauluskerk en geniet van zowel oude middeleeuwse meesterwerken als van hedendaagse muziek. Het ceremoniële geluid van thebaanse trompetten en éénstemmige gregoriaanse koorgezangen vloeien naadloos over in meerstemmige, polyfonische muziek en werken van grootmeesters van de Barok en het Classicisme. Zelfs het themalied van Pirates of the Carribean krijgt een plaatsje in het geheel.
 
Verschillende bekende artiesten brengen je tijdens deze muzikale wandeling in vervoering, de vakkundige gids van dienst is de bekende radio- en tv-presentator Kurt Van Eeghem.

Dit concert is wereldwijd te volgen via live stream.

Laat weten of je erbij gaat zijn op het Facebookevenement

 

Contact

veemarkt .
Antwerpen

http://kansarmoedeconcert.be/

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Tickets €35 - €25 - €15 via www.fnac.be

Reduction rates

Card holders

City Card: true.

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Gerelateerde content

De Ruien

De Ruien

Bezoek de unieke attractie De Ruien en loop door de voormalige grachten en riolen van Antwerpen. Tijdens de avontuurlijke en bevreemdende wandeling onder de grond ontdek je de boeiende en rijke geschiedenis van de stad.

Havenhuis

Havenhuis

De nieuwste architecturale parel van Antwerpen is het Havenhuis. Dit hippe gebouw met wortels in het verleden is de nieuwe hoofdzetel van het Havenbedrijf Antwerpen. Het Havenhuis is een innovatieve werkplek voor de ruim 500 medewerkers. Daarnaast kan je het gebouw met een gids bezoeken en genieten van het panoramisch uitzicht over de haven en de stad.

Gegidste rondleidingen - info, prijzen en reservatie

Gegidste rondleidingen - info, prijzen en reservatie

Informatie over de gegidste rondleidingen, prijzen en hoe je kan reserveren.

Parkeren in Antwerpen

Parkeren in Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad met heel wat bewoners en bezoekers. En al die bewoners en bezoekers vragen ook veel parkeerplaatsen voor auto’s. Op een aantal plaatsen kan je nog gratis je auto kwijt maar meestal geldt betalend parkeren.