Cinema Zuid

Onder de vleugels van het M HKA en binnen de muren van het FoMu vertoont Cinema Zuid parels uit de filmgeschiedenis.

Onder de vleugels van het M HKA, worden er bijna dagelijks filmvoorstellingen georganiseerd. Cinema Zuid brengt een gevarieerd aanbod van vergeten films, verloren gewaande pareltjes, heruitgebrachte klassiekers en stille films voorzien van nieuwe muziek. Onder de noemer ‘Zazie’ worden op zondag films voor kinderen en jongeren vertoond.

Contact

Waalsekaai 47
Antwerpen
+32 3 242 93 57
http://www.cinemazuid.be
info@cinemazuid.be

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person: 5

Reduction rates

Card holders

City Card: true.

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Gerelateerde content

De Ruien

De Ruien

Bezoek de unieke attractie De Ruien en loop door de voormalige grachten en riolen van Antwerpen. Tijdens de avontuurlijke en bevreemdende wandeling onder de grond ontdek je de boeiende en rijke geschiedenis van de stad.

Havenhuis

Havenhuis

De nieuwste architecturale parel van Antwerpen is het Havenhuis. Dit hippe gebouw met wortels in het verleden is de nieuwe hoofdzetel van het Havenbedrijf Antwerpen. Het Havenhuis is een innovatieve werkplek voor de ruim 500 medewerkers. Daarnaast kan je het gebouw met een gids bezoeken en genieten van het panoramisch uitzicht over de haven en de stad.

Gegidste rondleidingen - info, prijzen en reservatie

Gegidste rondleidingen - info, prijzen en reservatie

Informatie over de gegidste rondleidingen, prijzen en hoe je kan reserveren.

Parkeren in Antwerpen

Parkeren in Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad met heel wat bewoners en bezoekers. En al die bewoners en bezoekers vragen ook veel parkeerplaatsen voor auto’s. Op een aantal plaatsen kan je nog gratis je auto kwijt maar meestal geldt betalend parkeren.