City Golf

Beleef de stad op een unieke manier met City Golf.

Al golfend ontdek je de hotspots en enkele verborgen plekjes van Antwerpen. Je kan nog een stapje verder gaan en voor City Beer Golf kiezen: dan krijg je er drie heerlijke Antwerpse streekbiertjes bovenop. 
 
In tegenstelling tot klassieke golf speel je bij City Golf niet naar een hole, maar naar een standbeeld, zitbank, fontein, … De speler die het minst aantal slagen nodig heeft, is de winnaar. 
 
Elke sessie begint met een initiatie. Daarna neemt een instructeur je mee door de stad. De focus ligt op het golfspel en op een speelse kennismaking met Antwerpen. 
 
City Golf is een groepsactiviteit (vanaf vier personen) en is ook uitermate geschikt voor een teambuilding. Je hoeft geen golfervaring te hebben om van City Golf te genieten. 
 

Meer informatie:

Tel. +32 498 39 56 94
info@city-golf.be

Contact

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Gerelateerde content

Fietskaart Urban Jungle

Fietskaart Urban Jungle

Ontdek Antwerpen per fiets met de Urban Jungle fietskaart. 

Havenhuis

Havenhuis

De nieuwste architecturale parel van Antwerpen is het Havenhuis. Dit hippe gebouw met wortels in het verleden is de nieuwe hoofdzetel van het Havenbedrijf Antwerpen. Het Havenhuis is een innovatieve werkplek voor de ruim 500 medewerkers. Daarnaast kan je het gebouw met een gids bezoeken en genieten van het panoramisch uitzicht over de haven en de stad.

Gegidste rondleidingen - info, prijzen en reservatie

Gegidste rondleidingen - info, prijzen en reservatie

Informatie over de gegidste rondleidingen, prijzen en hoe je kan reserveren.

Parkeren in Antwerpen

Parkeren in Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad met heel wat bewoners en bezoekers. En al die bewoners en bezoekers vragen ook veel parkeerplaatsen voor auto’s. Op een aantal plaatsen kan je nog gratis je auto kwijt maar meestal geldt betalend parkeren.