Connect 2 sector - Partners

Visit Antwerpen organiseert tijdens het jaar diverse ontmoetingsmomenten voor en door de toeristische sector. Zo is er 5x per jaar het sectoroverleg waarbij zowel Visit Antwerpen als enkele aanbieders hun nieuwe product of dienst voorstellen. Daarnaast vinden er ad hoc diverse workshops plaats omtrent één welbepaald thema, bijvoorbeeld digitale strategie & social media, meeting industry en  strategisch plan Visit Antwerpen. 

We kunnen jouw input goed gebruiken. Zijn er thema’s waarover jij meer te weten wil komen of ken je inspirerende sprekers die je graag eens aan het werk wil zien? Laat het ons weten en we maken er werk van.

Laat je medewerkers kennismaken met Antwerpen

Heb je nieuwe medewerkers en/of stagiaires in je bedrijf en wil je hen laten kennismaken met Antwerpen en Visit Antwerpen? Wij komen graag naar je toe voor een korte presentatie en een rondleiding in de stad.

Bekijk de presentaties van voorbije sectormomenten

De presentaties die we tijdens deze sectormomenten toonden vind je onderaan de pagina.

Noteer in je agenda

Het volgende sectoroverleg gaat door op  12/09/2017 in Bluepoint.

Reacties van deelnemers

"Dag Karen
Proficiat met jullie boeiende workshop vorige week, heel inspirerend!
Het was heel fijn om aan deze innovatieve, constructieve bijeenkomst te mogen deelnemen. Hopelijk hebben jullie nuttige output kunnen genereren waarmee jullie aan de slag kunnen."

Eline Brutyn – projectcoördinator www.kunststedenvlaanderen.be

Contact

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Gerelateerde content

De Ruien

De Ruien

Bezoek de unieke attractie De Ruien en loop door de voormalige grachten en riolen van Antwerpen. Tijdens de avontuurlijke en bevreemdende wandeling onder de grond ontdek je de boeiende en rijke geschiedenis van de stad.

Havenhuis

Havenhuis

De nieuwste architecturale parel van Antwerpen is het Havenhuis. Dit hippe gebouw met wortels in het verleden is de nieuwe hoofdzetel van het Havenbedrijf Antwerpen. Het Havenhuis is een innovatieve werkplek voor de ruim 500 medewerkers. Daarnaast kan je het gebouw met een gids bezoeken en genieten van het panoramisch uitzicht over de haven en de stad.

Klim naar het topje van de kathedraal

Klim naar het topje van de kathedraal

De toren van de Antwerpse kathedraal is met zijn 123 meter de hoogste kerktoren van België en Nederland. Tijdens de populaire beklimming maak je kennis met het unieke verhaal van de klokkentoren en op de top word je beloond met een adembenemend panorama over de stad.

Gegidste rondleidingen - info, prijzen en reservatie

Gegidste rondleidingen - info, prijzen en reservatie

Informatie over de gegidste rondleidingen, prijzen en hoe je kan reserveren.

Parkeren in Antwerpen

Parkeren in Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad met heel wat bewoners en bezoekers. En al die bewoners en bezoekers vragen ook veel parkeerplaatsen voor auto’s. Op een aantal plaatsen kan je nog gratis je auto kwijt maar meestal geldt betalend parkeren.