De Studio

Sinds augustus 2011 huist Villanella in het imposante gebouw van de voormalige Studio Herman Teirlinck. Je vindt er vandaag DE Studio, een podium voor jong publiek en een centrum voor jong talent. 

Villanella, Theater FroeFroe, Theater Artemis, Laïka, Zonzo compagnie, Theater De Spiegel en vele andere jeugdtheatergezelschappen creëren en spelen hier voorstellingen voor families en scholen.

Daarnaast is DE Studio ook een belangrijke plek voor literatuur, festivals, film, dans, muziek, debatten en feesten.

DE Studio ligt mooi tussen de mode, de theaters, de musea en de galerijen in en is dé plek waar talenten uit de verschillende disciplines elkaar ontmoeten en gezamenlijk projecten opzetten.

Contact

Maarschalk Gérardstraat 4
Antwerpen
+32 32 60 96 10
http://www.destudio.com/

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Gerelateerde content

De Ruien

De Ruien

Bezoek de unieke attractie De Ruien en loop door de voormalige grachten en riolen van Antwerpen. Tijdens de avontuurlijke en bevreemdende wandeling onder de grond ontdek je de boeiende en rijke geschiedenis van de stad.

Havenhuis

Havenhuis

De nieuwste architecturale parel van Antwerpen is het Havenhuis. Dit hippe gebouw met wortels in het verleden is de nieuwe hoofdzetel van het Havenbedrijf Antwerpen. Het Havenhuis is een innovatieve werkplek voor de ruim 500 medewerkers. Daarnaast kan je het gebouw met een gids bezoeken en genieten van het panoramisch uitzicht over de haven en de stad.

Klim naar het topje van de kathedraal

Klim naar het topje van de kathedraal

De toren van de Antwerpse kathedraal is met zijn 123 meter de hoogste kerktoren van België en Nederland. Tijdens de populaire beklimming maak je kennis met het unieke verhaal van de klokkentoren en op de top word je beloond met een adembenemend panorama over de stad.

Gegidste rondleidingen - info, prijzen en reservatie

Gegidste rondleidingen - info, prijzen en reservatie

Informatie over de gegidste rondleidingen, prijzen en hoe je kan reserveren.

Parkeren in Antwerpen

Parkeren in Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad met heel wat bewoners en bezoekers. En al die bewoners en bezoekers vragen ook veel parkeerplaatsen voor auto’s. Op een aantal plaatsen kan je nog gratis je auto kwijt maar meestal geldt betalend parkeren.