APProved by Mona

Ben je net als Mona een foodie die houdt van kunst en gek is op fashion, dan is Antwerpen dé plek om te proeven, te genieten en te beleven.

Mona is steeds op zoek naar gezellige, stijlvolle, unieke plekjes.  Omdat trop te veel is, wil ze juist die informatie geven die van een weekendje  Antwerpen iets bijzonders maakt. Geen overaanbod van hotels, restaurants, musea en shops, maar wel net diegene die je niet zomaar voorbij mag lopen. Bijzondere plekjes voor bijzondere mensen.
 
Download de app en bekijk de contactgegevens en omschrijving van al de bezienswaardigheden, hotels, winkels, restaurants, bars en musea die Mona bezoekt tijdens haar weekends in Antwerpen.  Volg de route die Mona voorstelt via een duidelijk stadsplan of ga zelf op ontdekking met de handige ”in-de-buurt toets”.
 
De gratis app is verkrijgbaar via iTunes of Google Play.

Contact

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Gerelateerde content

Parkeren in Antwerpen

Parkeren in Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad met heel wat bewoners en bezoekers. En al die bewoners en bezoekers vragen ook veel parkeerplaatsen voor auto’s. Op een aantal plaatsen kan je nog gratis je auto kwijt maar meestal geldt betalend parkeren.