CityZine-app (iOS)

CityZine is een Belgische stadsgids die streeft naar de ultieme stadservaring. De mobiele levensgenieter wrijft zich alvast in de handen, want de gratis CityZine iPhone app is verkrijgbaar in de iTunes App Store

Ben je aan het citytrippen en heb je zin in een lekkere hap? Stijlvol shoppen? Of wil je de nacht doorbrengen in een unieke omgeving? Via de gratis CityZine applicatie kan je zoeken in een lijst, filteren op rubriek of gebruik maken van de gps-functie om te weten welke winkels, restaurants en/of hotels zich in jouw buurt bevinden. En jouw mening is van tel. Per zaak kan je een review geven, foto’s toevoegen en/of sterren toekennen. Bovendien krijg je van heel wat zaken een 360° virtual tour waardoor je elk hoekje kan ontdekken vooraleer je ter plaatse gaat. De app is ook geschikt voor iPad en iPod touch.

Contact

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Gerelateerde content

Het verhaal van Nello & Patrasche

Het verhaal van Nello & Patrasche

Het verhaal van het jongetje Nello en zijn hond Patrasche is wereldberoemd en speelt zich af in … Antwerpen! Tijdens deze kerstperiode speelt het duo een prominente rol in de stad. Ontdek hier waar je hen overal kan ontmoeten. 

Parkeren in Antwerpen

Parkeren in Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad met heel wat bewoners en bezoekers. En al die bewoners en bezoekers vragen ook veel parkeerplaatsen voor auto’s. Op een aantal plaatsen kan je nog gratis je auto kwijt maar meestal geldt betalend parkeren.