Discover Antwerp

Kortere dagen en langere nachten, tijdens het najaar krijgen we hier onvermijdelijk mee te maken. Maar geen nood, in Antwerpen maken we elke dag en nacht onvergetelijk. Van gezellige feestjes op onverwachte plaatsen, over concerten in paleizen tot expo's en culinaire hoogtepunten in het centrum van de stad. Net wanneer je denkt alles gezien te hebben, word je weer verrast. Boek het Discover Antwerp arrangement, blijf in Antwerpen overnachten en haal met de inbegrepen Antwerp City Card het maximale uit je verblijf.

Discover Antwerp met de Antwerp City Card

De Antwerp City Card is de beste gids als je Antwerpen ten volle wilt beleven. Geniet gratis of met een stevige korting van het mooiste, lekkerste en meest verrassende wat Antwerpen te bieden heeft. Uit het rijke aanbod van de stad kozen wij alvast de absolute toppers zoals het MAS, de kathedraal, het Rubenshuis... Stap er gratis binnen met de Antwerp City Card.

Ontdek Antwerpen op jouw tempo

Bij het Discover Antwerp arrangement ontvang je ook een gratis Antwerp City Guide en een aantal leuke kortingen. Je verplaatsen in de stad was nog nooit zo makkelijk: de Antwerp City Card geeft je gratis toegang tot het openbaar vervoer van De Lijn. Bovendien kan je kosteloos in de HopNstop shuttle stappen zodat je zeer comfortabel alle highlights van Antwerpen kunt bewonderen.

Verken je de stad liever met de fiets? Met de Antwerp City Card krijg je een leuke korting om een fiets te huren. Zo rij je op je eigen tempo langs unieke plekjes die je anders misschien over het hoofd zou hebben gezien.

Haal meer uit je najaar

De Antwerp City Card bestaat in drie versies:  voor 24, 48 of 72 uur. Je kiest dus heel makkelijk zelf de formule die het beste past bij je verblijf. Ook binnen het Discover Antwerp arrangement heb je de keuze uit deze verschillende formules. Benieuwd wat er nog allemaal in je City Card zit? Je vindt hier het volledige aanbod.

Boek hier je Discover Antwerp arrangement van 24 uur.

Boek hier je Discover Antwerp arrangement van 48 uur.

Boek hier je Discover Antwerp arrangement van 72 uur.

Contact

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Gerelateerde content

Parkeren in Antwerpen

Parkeren in Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad met heel wat bewoners en bezoekers. En al die bewoners en bezoekers vragen ook veel parkeerplaatsen voor auto’s. Op een aantal plaatsen kan je nog gratis je auto kwijt maar meestal geldt betalend parkeren.