Hoe kunnen we helpen?

Visit Antwerpen biedt een uitgebreide waaier aan gratis diensten voor professionele bijeenkomsten en vergaderingen. Je mag rekenen op Visit Antwerpen voor professioneel en onafhankelijk advies. Ons team kan op een combinatie van jaren ervaring met unieke vaardigheden bogen en kan je zo de juiste diensten gratis bieden. Met de hulp van ons lokaal en internationaal netwerk zoeken we de perfecte oplossingen.

We kunnen je gratis en zonder verplichting ondersteunen met:

 

Als tussenpersoon voor locaties en dienstverleners voor:


Aarzel niet ons te contacteren op business@visitantwerpen.be of op het telefoonnummer +32 3 388 81 81 als je gratis professioneel advies nodig hebt.

Contact+32 33 88 81 81

business@visitantwerpen.be

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Gerelateerde content

Het verhaal van Nello & Patrasche

Het verhaal van Nello & Patrasche

Het verhaal van het jongetje Nello en zijn hond Patrasche is wereldberoemd en speelt zich af in … Antwerpen! Tijdens deze kerstperiode speelt het duo een prominente rol in de stad. Ontdek hier waar je hen overal kan ontmoeten. 

Parkeren in Antwerpen

Parkeren in Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad met heel wat bewoners en bezoekers. En al die bewoners en bezoekers vragen ook veel parkeerplaatsen voor auto’s. Op een aantal plaatsen kan je nog gratis je auto kwijt maar meestal geldt betalend parkeren.