Klassieke stadsrondrit

Verken op korte tijd Antwerpens absolute hoogtepunten. Rijd door karaktervolle stadswijken als het Eilandje, het Quartier Latin en het Zuid. Maak een korte wandeling door de historische stadskern, en geniet van de zeebries aan de Scheldekade en de architecturale glorie op de Grote Markt. 

Deze formule geeft je de gelegenheid om op korte tijd kennis te maken met een selectie van belangrijke Antwerpse bezienswaardigheden. Na een begeleide rondrit door de karaktervolle stadswijken Eilandje, Quartier Latin en Zuid, maak je met je stadsgids een mooie korte wandeling door de historische stadskern van aan de Scheldekade tot de schitterende omgeving van de Grote Markt.

 

De rondrit voert je langs: STEEN - LOODSWEZEN - EILANDJE - NOORDERLEIEN - QUARTIER LATIN - GROENPLAATS - ZUID SCHELDEKAAIEN (tot busparking op Scheldekaai 19).

 

De aansluitende wandeling komt langs: VRIJDAGMARKT - VLAEYKENSGANG - GROTE MARKT.

 

Contact

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Antwerp Diamond Bus

Antwerp Diamond Bus

Klim aan boord van de Antwerp Diamond Bus en maak kennis met de talloze toeristische attracties in Antwerpen.

Gerelateerde content

Het verhaal van Nello & Patrasche

Het verhaal van Nello & Patrasche

Het verhaal van het jongetje Nello en zijn hond Patrasche is wereldberoemd en speelt zich af in … Antwerpen! Tijdens deze kerstperiode speelt het duo een prominente rol in de stad. Ontdek hier waar je hen overal kan ontmoeten. 

Parkeren in Antwerpen

Parkeren in Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad met heel wat bewoners en bezoekers. En al die bewoners en bezoekers vragen ook veel parkeerplaatsen voor auto’s. Op een aantal plaatsen kan je nog gratis je auto kwijt maar meestal geldt betalend parkeren.