Mediakit - Pers

Op deze pagina kan je beeldmateriaal, brochures en nuttige informatie in de vorm van persfiches downloaden. Inspiratie genoeg voor tal van artikels over Antwerpen!

Download beelden van Antwerpen

Hier vind je een collectie van algemene beelden van Antwerpen. Gebruik ze gerust voor je artikels en reportages over Antwerpen. Vermeld je aub © Visit Antwerpen als je een beeld gebruikt? En graag ontvangen we een exemplaar of een link van waar je de foto’s hebt gebruikt.

Persfiches

In onze persfiches vind je nuttige informatie over onder meer Rubens en diamant in Antwerpen. Ze zijn een ideale startplek om je research over Antwerpen te beginnen.

Brochures

Ook onze brochures zijn uiteraard een nuttige bron van informatie. We hebben onder meer een evenementenlijst, het magazine van This is Antwerp, een brochure over diamant, … Bekijk ze hier.

•    This is Antwerp
•    Things to do
•    Antwerp loves diamonds

Nog vragen? Contacteer ons.

Contact

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Gerelateerde content

Het verhaal van Nello & Patrasche

Het verhaal van Nello & Patrasche

Het verhaal van het jongetje Nello en zijn hond Patrasche is wereldberoemd en speelt zich af in … Antwerpen! Tijdens deze kerstperiode speelt het duo een prominente rol in de stad. Ontdek hier waar je hen overal kan ontmoeten. 

Parkeren in Antwerpen

Parkeren in Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad met heel wat bewoners en bezoekers. En al die bewoners en bezoekers vragen ook veel parkeerplaatsen voor auto’s. Op een aantal plaatsen kan je nog gratis je auto kwijt maar meestal geldt betalend parkeren.