Riviercruises 2015

Benieuwd welke riviercruiseschepen er in 2015 naar Antwerpen komen? U vindt onderaan het overzicht!
 

Antwerpen is al eeuwen onlosmakelijk verbonden met de Schelde. De stroom bracht rijkdom en welvaart én zorgde voor het typische internationale karakter van de stad. De haven van Antwerpen is de tweede haven van Europa, behoort tot de tien grootste ter wereld en is bovendien de meest productieve. Ze strekt zich uit over ongeveer 13.500 hectaren ten noorden van de stad. Ontdek de haven met een bootrondvaart, te voet, met de fiets of met de wagen. Bij valavond veranderen de kleuren: de seinlichten op het water, de verlichting van de schepen en de haveninstallaties zorgen dan voor een feeëriek schouwspel.

Contact

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Gerelateerde content

Het verhaal van Nello & Patrasche

Het verhaal van Nello & Patrasche

Het verhaal van het jongetje Nello en zijn hond Patrasche is wereldberoemd en speelt zich af in … Antwerpen! Tijdens deze kerstperiode speelt het duo een prominente rol in de stad. Ontdek hier waar je hen overal kan ontmoeten. 

Gegidste rondleidingen - info, prijzen en reservatie

Gegidste rondleidingen - info, prijzen en reservatie

Informatie over de gegidste rondleidingen, prijzen en hoe je kan reserveren. 

Parkeren in Antwerpen

Parkeren in Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad met heel wat bewoners en bezoekers. En al die bewoners en bezoekers vragen ook veel parkeerplaatsen voor auto’s. Op een aantal plaatsen kan je nog gratis je auto kwijt maar meestal geldt betalend parkeren.