Rondom Jheronimus Bosch

Jheronimus Bosch, de wereldbekende renaissance kunstenaar van de meest bizarre fantasieën en grillige figuurtjes, wordt dit jaar in Nederland uitgebreid gevierd met groots opgezette spektakels en tentoonstellingen. Ook het Museum Mayer van den Bergh in Antwerpen feest mee! Met ‘Rondom Jheronimus Bosch’ toont het Museum Mayer van den Bergh Boschiaanse schilderijen uit de eigen collectie. 

Voor dit feestjaar toont het Museum Mayer van den Bergh zeven Boschiaanse schilderijen uit de eigen collectie. Die dompelen de bezoeker helemaal onder in een sfeer van hybride monsters – half mens, half dier – vliegende duivels, gespietste lichamen, dwergen met grote neuzen, muziekspelende gedrochten… De verscheidenheid aan verschrikkingen is eindeloos en hekelen vaak het laakbare gedrag van de mens.

Contact

Lange Gasthuisstraat 19
Antwerpen

http://www.museummayervandenbergh.be

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person: 8.00

Reduction rates

Card holders

City Card: true.

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Gerelateerde content

Het verhaal van Nello & Patrasche

Het verhaal van Nello & Patrasche

Het verhaal van het jongetje Nello en zijn hond Patrasche is wereldberoemd en speelt zich af in … Antwerpen! Tijdens deze kerstperiode speelt het duo een prominente rol in de stad. Ontdek hier waar je hen overal kan ontmoeten. 

Parkeren in Antwerpen

Parkeren in Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad met heel wat bewoners en bezoekers. En al die bewoners en bezoekers vragen ook veel parkeerplaatsen voor auto’s. Op een aantal plaatsen kan je nog gratis je auto kwijt maar meestal geldt betalend parkeren.