Kalender - Meeting

Onze professionele kalender toont je de belangrijkste congressen, evenementen en cruise-aanlopen die het komende jaar gepland zijn. Je merkt het, in Antwerpen is de agenda steeds goed gevuld.

Bekijk onze kalender en kom te weten wat er de komende periode in Antwerpen gepland is. Congressen, evenementen, expo’s … Het hele jaar door zijn er tal van activiteiten.

Organiseer je zelf een meeting of congres en vind je de gegevens niet terug in onze kalender? Stuur ons dan een mail met alle informatie.

Als je de kalender wil afdrukken, dan kies je best voor het liggende formaat in je printinstellingen.

Let op: alle gegevens zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Contacteer ons voor meer informatie.

 

Contact

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Gerelateerde content

De Ruien

De Ruien

Bezoek de unieke attractie De Ruien en loop door de voormalige grachten en riolen van Antwerpen. Tijdens de avontuurlijke en bevreemdende wandeling onder de grond ontdek je de boeiende en rijke geschiedenis van de stad.

Havenhuis

Havenhuis

De nieuwste architecturale parel van Antwerpen is het Havenhuis. Dit hippe gebouw met wortels in het verleden is de nieuwe hoofdzetel van het Havenbedrijf Antwerpen. Het Havenhuis is een innovatieve werkplek voor de ruim 500 medewerkers. Daarnaast kan je het gebouw met een gids bezoeken en genieten van het panoramisch uitzicht over de haven en de stad.

Gegidste rondleidingen - info, prijzen en reservatie

Gegidste rondleidingen - info, prijzen en reservatie

Informatie over de gegidste rondleidingen, prijzen en hoe je kan reserveren.

Parkeren in Antwerpen

Parkeren in Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad met heel wat bewoners en bezoekers. En al die bewoners en bezoekers vragen ook veel parkeerplaatsen voor auto’s. Op een aantal plaatsen kan je nog gratis je auto kwijt maar meestal geldt betalend parkeren.