Antwerp City Card - aanbod

Wat zit er in je Antwerp City Card? Jouw Antwerp City Card geeft je korting of gratis toegang tot alle must sees van Antwerpen.

Bovendien krijg je bij afhaling een boekje met tientallen kortingsbonnen die geldig blijven tot eind januari 2018. Daarnaast kan je ook gratis op het openbaar vervoer om de stad te ontdekken.

De Antwerp City Card geeft je:

Gratis toegang tot 16 Antwerpse musea (inclusief tijdelijke tentoonstellingen): Rubenshuis, MAS | Museum aan de Stroom, Red Star Line Museum, MoMu | ModeMuseum Provincie Antwerpen, FOMU | Fotomuseum Provincie Antwerpen, M HKA | Museum van Hedendaagse Kunst Antwerpen, Museum Mayer van den Bergh, Museum Plantin-Moretus, Erfgoedbibliotheek Hendrik Conscience, Letterenhuis, Maagdenhuismuseum, Museum De Reede, Museum Vleeshuis, Rockoxhuis, Eugeen van Mieghem Museum, Stampe & Vertongen Museum.


Gratis toegang tot kerken: Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, Sint-Andrieskerk, Sint-Pauluskerk, Sint-Jacobskerk.

Gratis bezoek aan De Koninck Antwerp City Brewery.

Korting op attracties:
 
 
Voordelen:
 
Koop je Antwerp City Card alvast online. Je ontvangt dan een bevestiging in je mailbox, waarmee je je kaart en het boekje met exclusieve kortingsbonnen afhaalt in een van onze bezoekerscentra. De Antwerp City Card is uiteraard ook te koop bij onze bezoekerscentra zelf, op de Grote Markt 13 of in het Centraal Station. 

Contact
http://www.visitantwerpen.be/citycard

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Antwerp City Card

Antwerp City Card

Wil je Antwerpen van kop tot teen ontdekken? Dan is de Antwerp City Card je beste gids. De kaart opent gratis of goedkoop de mooiste, lekkerste en meest verrassende deuren van de stad voor je. Je kiest bovendien zélf hoe lang je ze gebruikt. 

Antwerp City Card - veelgestelde vragen

Antwerp City Card - veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over de City Card.

Gerelateerde content

De Ruien

De Ruien

Bezoek de unieke attractie De Ruien en loop door de voormalige grachten en riolen van Antwerpen. Tijdens de avontuurlijke en bevreemdende wandeling onder de grond ontdek je de boeiende en rijke geschiedenis van de stad.

Havenhuis

Havenhuis

De nieuwste architecturale parel van Antwerpen is het Havenhuis. Dit hippe gebouw met wortels in het verleden is de nieuwe hoofdzetel van het Havenbedrijf Antwerpen. Het Havenhuis is een innovatieve werkplek voor de ruim 500 medewerkers. Daarnaast kan je het gebouw met een gids bezoeken en genieten van het panoramisch uitzicht over de haven en de stad.

Gegidste rondleidingen - info, prijzen en reservatie

Gegidste rondleidingen - info, prijzen en reservatie

Informatie over de gegidste rondleidingen, prijzen en hoe je kan reserveren.

Parkeren in Antwerpen

Parkeren in Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad met heel wat bewoners en bezoekers. En al die bewoners en bezoekers vragen ook veel parkeerplaatsen voor auto’s. Op een aantal plaatsen kan je nog gratis je auto kwijt maar meestal geldt betalend parkeren.