The art of Banksy expo

Als je geïnteresseerd bent in street art dan is de ‘The art of Banksy’ expo de moeite waard om te bezoeken. Tijdens de tentoonstelling worden meer dan 80 werken van de omstreden kunstenaar tentoongesteld in de Stadsfeestzaal. 

 

Bewonder 80 originele werken van Banksy

Tijdens de tentoonstelling heb je de kans om meer dan 80 originele werken van de bekendste street art kunstenaar Banksy te bewonderen in meerdere vormen van zijn artistieke stijl. Banksy is vooral bekend vanwege zijn ‘stencil’ techniek (sjablonen) en in zijn  kunstwerken combineert hij donkere humor met onderliggende politieke boodschappen en maatschappelijke kwesties. In de expo staat de voortdurende  relevantie van Banksy`s werk centraal en laat de bezoeker niet zonder ´food for thought` naar buiten gaan.

Deze Banksy expositie is een unieke samenwerking tussen 40 verzamelaars. De kans dat je zoveel van de werken van Banksy in de toekomst nog op één plaats bewondert, is erg klein volgens de curator van de expo, Steve Lazarides.

Plan je bezoek

Openingstijden:
Tot en met 19 maart 2017 loopt de expo ´The art of Banksy` in de Stadsfeestzaal. De tentoonstelling is zeven dagen per week geopend tussen 11 en 19 uur. 

Tickets:
Kaartjes koop je online of in de Stadsfeestzaal zelf.
Volwassenen: 19,50 euro (loket) 17,50 euro (online)
Studenten & senioren (65+): 14,50 euro
De toegang voor kinderen onder 6 jaar is gratis.

Smaakt streetart na je bezoek aan de expo naar meer? Ontdek Antwerpen dan door op een stripmurenjacht te gaan en ontdek de vele graffiti murals in de stad met de Street Artwerpenaar.

 

Contact

Meir 78
Antwerpen

http://theartofbanksy.be/nl

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Gerelateerde content

De Ruien

De Ruien

Bezoek de unieke attractie De Ruien en loop door de voormalige grachten en riolen van Antwerpen. Tijdens de avontuurlijke en bevreemdende wandeling onder de grond ontdek je de boeiende en rijke geschiedenis van de stad.

Havenhuis

Havenhuis

De nieuwste architecturale parel van Antwerpen is het Havenhuis. Dit hippe gebouw met wortels in het verleden is de nieuwe hoofdzetel van het Havenbedrijf Antwerpen. Het Havenhuis is een innovatieve werkplek voor de ruim 500 medewerkers. Daarnaast kan je het gebouw met een gids bezoeken en genieten van het panoramisch uitzicht over de haven en de stad.

Klim naar het topje van de kathedraal

Klim naar het topje van de kathedraal

De toren van de Antwerpse kathedraal is met zijn 123 meter de hoogste kerktoren van België en Nederland. Tijdens de populaire beklimming maak je kennis met het unieke verhaal van de klokkentoren en op de top word je beloond met een adembenemend panorama over de stad.

Gegidste rondleidingen - info, prijzen en reservatie

Gegidste rondleidingen - info, prijzen en reservatie

Informatie over de gegidste rondleidingen, prijzen en hoe je kan reserveren.

Parkeren in Antwerpen

Parkeren in Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad met heel wat bewoners en bezoekers. En al die bewoners en bezoekers vragen ook veel parkeerplaatsen voor auto’s. Op een aantal plaatsen kan je nog gratis je auto kwijt maar meestal geldt betalend parkeren.