Toolkit - Partners

Antwerpen heeft alles in huis om het zijn bewoners, bezoekers, bedrijven en brains naar de zin te maken. De stad ontwikkelde daarom een strategie en promotiematerialen om met een duidelijk verhaal naar buiten te treden. Ontdek hier welk materiaal ook jij kan gebruiken om promotie te maken voor Antwerpen.

Atypisch Antwerpen

Wat onderscheidt Antwerpen van andere steden? Hoe maken we de troeven van de stad krachtig en bondig kenbaar aan de buitenwereld? En hoe kan jij als partner deze boodschap mee dragen? Beelden, teksten, logo’s, filmpjes en informatie over de Atypisch-campagne vind je op deze website.

Antwerp City Card

De Antwerp City Card is het uitgelezen product voor je gast om de stad op eigen tempo te verkennen. Met de kaart kan je gratis of tegen sterk verminderd tarief musea en tal van attracties bezoeken, rondrijden met de hopNstop shuttle, smullen van diverse lekkernijen, … .  

Tarieven:

Aankoopprijs 24u: € 24.00 - Verkoopprijs € 27.00
Aankoopprijs 48u: € 31.00 - Verkoopprijs € 35.00
Aankoopprijs 72u: € 36.00 - Verkoopprijs € 40.00

Discover Antwerp arrangement

Om bezoekers te overtuigen in Antwerpen te overnachten, lanceerde Visit Antwerpen het Discover Antwerp arrangement. Het arrangement bestaat uit logies en de Antwerp City Card. Het arrangement is een heel jaar geldig.  Visit Antwerpen maakt extra budget vrij om het arrangement en deze samenwerking deze zomer en winter te promoten in Vlaanderen, Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk. Daarnaast wordt er ook promotie gevoerd op al de online kanalen van Visit Antwerpen.
Stapt je hotel of gastenkamer mee in het arrangement, dan kan je de Antwerp City Card aan een sterk verminderd tarief aankopen en bied je ze aan in een pakket met één of meer overnachtingen. 

Bestel brochures

Visit Antwerpen beschikt over tal van publicaties waarover jij kan beschikken om je klanten bij te staan: een stadsplan, de Visit Antwerp Guide, een evenementenkalender, …

Bekijk het volledige overzicht en bestel meteen via deze link. 

Hotels worden bevoorraad, aan andere partners vragen we om hun bestelling af te halen.

Contact

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Gerelateerde content

De Ruien

De Ruien

Bezoek de unieke attractie De Ruien en loop door de voormalige grachten en riolen van Antwerpen. Tijdens de avontuurlijke en bevreemdende wandeling onder de grond ontdek je de boeiende en rijke geschiedenis van de stad.

Havenhuis

Havenhuis

De nieuwste architecturale parel van Antwerpen is het Havenhuis. Dit hippe gebouw met wortels in het verleden is de nieuwe hoofdzetel van het Havenbedrijf Antwerpen. Het Havenhuis is een innovatieve werkplek voor de ruim 500 medewerkers. Daarnaast kan je het gebouw met een gids bezoeken en genieten van het panoramisch uitzicht over de haven en de stad.

Gegidste rondleidingen - info, prijzen en reservatie

Gegidste rondleidingen - info, prijzen en reservatie

Informatie over de gegidste rondleidingen, prijzen en hoe je kan reserveren.

Parkeren in Antwerpen

Parkeren in Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad met heel wat bewoners en bezoekers. En al die bewoners en bezoekers vragen ook veel parkeerplaatsen voor auto’s. Op een aantal plaatsen kan je nog gratis je auto kwijt maar meestal geldt betalend parkeren.