Voyage Local

Stap in een oldtimerbusje, laat chauffeur Jamil je doorheen de gezelligste buurten en wijken van ’t Stad loodsen en ontdek zo de geheimen van het echte Antwerpen.

Geniet van een atypische rondrit in een gerenoveerde Renault Estafette. Chauffeur Jamil vermijdt de platgetreden paden en toont je  het echte Antwerpen. Tijdens de rondrit  beleef je hoe de mensen in Antwerpen leven, werken en ontspannen. Er zijn vijf verschillende toeristische routes. Je ontdekt bijvoorbeeld de trendy regio Leien, multicultureel Borgerhout, de paleizen van Zurenborg of de ruwere kanten van Antwerpen. 


De rondleidingen gebeuren in groepjes van maximum acht personen. 


Ga voor een atypische rondrit door Antwerpen
 

Contact

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Gerelateerde content

De Ruien

De Ruien

Bezoek de unieke attractie De Ruien en loop door de voormalige grachten en riolen van Antwerpen. Tijdens de avontuurlijke en bevreemdende wandeling onder de grond ontdek je de boeiende en rijke geschiedenis van de stad.

Havenhuis

Havenhuis

De nieuwste architecturale parel van Antwerpen is het Havenhuis. Dit hippe gebouw met wortels in het verleden is de nieuwe hoofdzetel van het Havenbedrijf Antwerpen. Het Havenhuis is een innovatieve werkplek voor de ruim 500 medewerkers. Daarnaast kan je het gebouw met een gids bezoeken en genieten van het panoramisch uitzicht over de haven en de stad.

Klim naar het topje van de kathedraal

Klim naar het topje van de kathedraal

De toren van de Antwerpse kathedraal is met zijn 123 meter de hoogste kerktoren van België en Nederland. Tijdens de populaire beklimming maak je kennis met het unieke verhaal van de klokkentoren en op de top word je beloond met een adembenemend panorama over de stad.

Gegidste rondleidingen - info, prijzen en reservatie

Gegidste rondleidingen - info, prijzen en reservatie

Informatie over de gegidste rondleidingen, prijzen en hoe je kan reserveren.

Parkeren in Antwerpen

Parkeren in Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad met heel wat bewoners en bezoekers. En al die bewoners en bezoekers vragen ook veel parkeerplaatsen voor auto’s. Op een aantal plaatsen kan je nog gratis je auto kwijt maar meestal geldt betalend parkeren.