Wim Meeussen

In 1987 lanceerde Wim Meeussen exclusieve juwelen met een heel eigen vormgeving. In elk van zijn juwelen ligt zijn liefde, zijn gevoel en zijn vakmanschap. Wie een juweel van hem draagt, draagt die passie altijd bij zich.

De winkel van Wim Meeussen bevindt zich in één van de meest romantische straatjes van het historische centrum van Antwerpen. Deze straat maakt de verbinding tussen de Grote Markt en het Hendrik Conscience plein. Boven de winkel is het atelier van Wim en zijn team, waar elk juweel met de grootste zorg op maat vervaardigd wordt. Het pand zelf is een origineel Art Nouveau pand, gerestaureerd in originele stijl, met zoveel mogelijk aandacht voor het bewaren van de authentieke details. Sinds 1987 staat Wim Meeussen bekend voor zijn originele ontwerpen in zijn typerende organische stijl. Zijn juwelen zijn nooit seriewerk. Ze worden stuk voor stuk met de hand gemaakt in eigen atelier, door een ervaren team. In zijn collecties zie je dat Wim erg houdt van het contrast tussen matte en blinkende partijen of tussen grove structuren en fijne diamanten. Omdat hij z’n ziel erin legt, zit er een duidelijke lijn doorheen de collectie. Eenvoudig en toch net even anders. De ontwerpen van Wim worden enkel in zijn eigen winkel te Antwerpen verkocht. Zo kan hij zijn persoonlijke aanpak, service en klantvriendelijkheid garanderen. Er wordt steeds een officieel gemmologisch certificaat - opgemaakt door één van de drie erkende certificeringsinstellingen HRD, IGI of GIA - meegegeven bij aankoop van een diamant vanaf 1 caraat. Op vraag van de klant kan elk juweel vervaardigd worden met een diamant naar keuze. Bij elke aankoop wordt een huiscertificaat geschreven en meegegeven. Wim en zijn team ontvangen u graag in het Nederlands, Frans, Engels of Duits.
Het “Antwerp’s Most Brilliant” label behalen, is als ontwerper een hele eer. Dit label is een erkenning van mijn vakmanschap, kwaliteit, betrouwbaarheid en klantenservice. Samen met het “Handmade In Belgium” label - uitgereikt door Unizo - is dit de kers op de taart voor mij en mijn team.

Contact

Wijngaardstraat 11
Antwerpen
+32 32 32 19 13
http://www.wimmeeussen.be
info@wimmeeussen.be

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Juwelen Henri Dom

Juwelen Henri Dom

Voor juwelen met diamanten en parels ben je bij Juwelen Henri Dom aan het juiste adres. De zaak verkoopt parels voor ieders budget. De parelsnoeren worden bovendien in het eigen werkhuis geknoopt. Service en vakkennis hebben er nog volop betekenis.

Juwelenhuis Ruys

Juwelenhuis Ruys

Juwelenhuis Ruys is al 160 jaar een familiezaak, momenteel onder leiding van de 5de generatie. Het staat niet alleen bekend voor hun ruim aanbod aan diamanten en edelstenen, gouden en zilveren juwelen en zilverwerk, maar ook om het unieke gebouw en de uitzonderlijke art nouveau winkelinrichting.

Juwelier Slaets

Juwelier Slaets

Juwelier Slaets is een leidinggevend juweliershuis in België en vierde in 2014 zijn 110-jarige bestaan. De familie Slaets baat zijn eigen horlogeatelier al sinds 1904 uit met evenveel passie als expertise. Het assortiment bestaat uit meer dan 40 vooraanstaande horloge- en juwelenmerken

Juwelier Slaets

Juwelier Slaets

Juwelier Slaets is een leidinggevend juweliershuis in België en vierde in 2014 zijn 110-jarige bestaan. De familie Slaets baat zijn eigen horlogeatelier al sinds 1904 uit met evenveel passie als expertise. Het assortiment bestaat uit meer dan 40 vooraanstaande horloge- en juwelenmerken

Juwelen Orogem

Juwelen Orogem

Drie generaties diamantairs vormen de basis van juweliershuis Orogem, al 35 jaar zijn ze lid van de Antwerpse Diamantclub. Grootvader Van Camp had jarenlang de leiding over een diamantslijperij. De zoon breidde die passie verder uit naar natuurlijk gekleurde diamant. Sinds 2007 wordt het team versterkt door de kleinzoon, die zich toelegt op juwelen.

Gerelateerde content

De Ruien

De Ruien

Bezoek de unieke attractie De Ruien en loop door de voormalige grachten en riolen van Antwerpen. Tijdens de avontuurlijke en bevreemdende wandeling onder de grond ontdek je de boeiende en rijke geschiedenis van de stad.

Havenhuis

Havenhuis

De nieuwste architecturale parel van Antwerpen is het Havenhuis. Dit hippe gebouw met wortels in het verleden is de nieuwe hoofdzetel van het Havenbedrijf Antwerpen. Het Havenhuis is een innovatieve werkplek voor de ruim 500 medewerkers. Daarnaast kan je het gebouw met een gids bezoeken en genieten van het panoramisch uitzicht over de haven en de stad.

Klim naar het topje van de kathedraal

Klim naar het topje van de kathedraal

De toren van de Antwerpse kathedraal is met zijn 123 meter de hoogste kerktoren van België en Nederland. Tijdens de populaire beklimming maak je kennis met het unieke verhaal van de klokkentoren en op de top word je beloond met een adembenemend panorama over de stad.

Gegidste rondleidingen - info, prijzen en reservatie

Gegidste rondleidingen - info, prijzen en reservatie

Informatie over de gegidste rondleidingen, prijzen en hoe je kan reserveren.

Parkeren in Antwerpen

Parkeren in Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad met heel wat bewoners en bezoekers. En al die bewoners en bezoekers vragen ook veel parkeerplaatsen voor auto’s. Op een aantal plaatsen kan je nog gratis je auto kwijt maar meestal geldt betalend parkeren.