Comics Station

Comics Station Antwerp is een nieuw indoor pretpark rond Belgische stripfiguren in het Centraal Station van Antwerpen.

Uniek project voor jong en oud

Comics Station Antwerp is een indoor pretpark rond Belgische striphelden. De Smurfen, Robbedoes, Lucky Luke, De Rode Ridder, Suske en Wiske: de lijst van populaire en vaak wereldberoemde Belgische stripfiguren is indrukwekkend.
Het park wil een unieke belevenis bieden aan de hele familie. Iedereen kan zijn gading vinden in de vele attracties, installaties en allerlei moderne en klassieke interactieve elementen die een stripverhaal tot leven brengen.                                                                      

Zes zones

Comics Station Antwerp neemt je mee in de leefwereld van onze Belgische stripfiguren. In het park zijn zes zones helemaal opgebouwd rond zes populaire figuren: Lucky Luke, De Kiekeboes, Jommeke, Suske en Wiske, Urbanus en De Smurfen. Daarnaast is er een leeshoek, een creatieve hoek, een theater en een bioscoopzaal.

Mooiste station ter wereld

Comics Station krijgt een thuis in het schitterende spoorwegstation Antwerpen-Centraal. Al meer dan 100 jaar trekt het station reizigers en kijklustigen aan uit binnen- en buitenland. Het station is niet alleen erg mooi, je geraakt er ook makkelijk met elk vervoermiddel: trein, tram, bus, auto of fiets. 

Het station Antwerpen-Centraal is een van de mooiste ter wereld, loop er zeker eens binnen.

Tarieven:

Toegangsticket volwassene alsook kinderen >3 j. (aan de kassa) € 21,50
Toegangsticket volwassene alsook kinderen > 3j. (online) € 19,50

Bekijk een voorsmaakje van hoe Comics Station er gaat uit zien!

Contact
http://www.comicsstation.be/
info@comicsstation.be

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Gerelateerde content

De Ruien

De Ruien

Bezoek de unieke attractie De Ruien en loop door de voormalige grachten en riolen van Antwerpen. Tijdens de avontuurlijke en bevreemdende wandeling onder de grond ontdek je de boeiende en rijke geschiedenis van de stad.

Havenhuis

Havenhuis

De nieuwste architecturale parel van Antwerpen is het Havenhuis. Dit hippe gebouw met wortels in het verleden is de nieuwe hoofdzetel van het Havenbedrijf Antwerpen. Het Havenhuis is een innovatieve werkplek voor de ruim 500 medewerkers. Daarnaast kan je het gebouw met een gids bezoeken en genieten van het panoramisch uitzicht over de haven en de stad.

Klim naar het topje van de kathedraal

Klim naar het topje van de kathedraal

De toren van de Antwerpse kathedraal is met zijn 123 meter de hoogste kerktoren van België en Nederland. Tijdens de populaire beklimming maak je kennis met het unieke verhaal van de klokkentoren en op de top word je beloond met een adembenemend panorama over de stad.

Gegidste rondleidingen - info, prijzen en reservatie

Gegidste rondleidingen - info, prijzen en reservatie

Informatie over de gegidste rondleidingen, prijzen en hoe je kan reserveren.

Parkeren in Antwerpen

Parkeren in Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad met heel wat bewoners en bezoekers. En al die bewoners en bezoekers vragen ook veel parkeerplaatsen voor auto’s. Op een aantal plaatsen kan je nog gratis je auto kwijt maar meestal geldt betalend parkeren.