Zilverpaviljoen

Dankzij de steun van Umicore worden op deze unieke locatie naast het MAS | Museum aan de Stroom topstukken uit de collectie van DIVA getoond.

De Precious Metals Refining plant van Umicore in Hoboken is ondertussen wereldberoemd en de prestaties ervan worden over de hele wereld erkend. Het bedrijf gebruikt één van 's werelds grootste installaties voor het recycleren van edelmetalen en is wereldmarktleider in het recycleren van complexe afvalstromen die edelmetalen en non-ferrometalen bevatten, bv. bijproducten van de smelt- en mijnindustrie, elektronisch afval en andere recycleerbare materialen. De installatie transformeert metalen tot hoogwaardige materialen die essentieel zijn voor ons dagelijks leven. Als partner van Umicore stelt DIVA in het paviljoen een deel van haar collectie voor. Op www.divaantwerp.be vind je meer info over de tijdelijke tentoonstellingen in het Umicore Zilverpaviljoen.

Praktisch

Bezoek je het Umicore Zilverpaviljoen neem dan bij de ingang een bezoekersbrochure. De gratis gids maakt je wegwijs in de wondere zilverwereld van Umicore en de collectie van DIVA.
 

Contact

Hanzestedenplaats 33
Antwerpen
+32 33 60 52 52
http://www.divaantwerp.be
info@divaantwerp.be

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Diamantpaviljoen

Diamantpaviljoen

Het Diamantpaviljoen staat volledig in het teken van het 'fonkelend steentje'.

Gerelateerde content

De Ruien

De Ruien

Bezoek de unieke attractie De Ruien en loop door de voormalige grachten en riolen van Antwerpen. Tijdens de avontuurlijke en bevreemdende wandeling onder de grond ontdek je de boeiende en rijke geschiedenis van de stad.

Havenhuis

Havenhuis

De nieuwste architecturale parel van Antwerpen is het Havenhuis. Dit hippe gebouw met wortels in het verleden is de nieuwe hoofdzetel van het Havenbedrijf Antwerpen. Het Havenhuis is een innovatieve werkplek voor de ruim 500 medewerkers. Daarnaast kan je het gebouw met een gids bezoeken en genieten van het panoramisch uitzicht over de haven en de stad.

Klim naar het topje van de kathedraal

Klim naar het topje van de kathedraal

De toren van de Antwerpse kathedraal is met zijn 123 meter de hoogste kerktoren van België en Nederland. Tijdens de populaire beklimming maak je kennis met het unieke verhaal van de klokkentoren en op de top word je beloond met een adembenemend panorama over de stad.

Gegidste rondleidingen - info, prijzen en reservatie

Gegidste rondleidingen - info, prijzen en reservatie

Informatie over de gegidste rondleidingen, prijzen en hoe je kan reserveren.

Parkeren in Antwerpen

Parkeren in Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad met heel wat bewoners en bezoekers. En al die bewoners en bezoekers vragen ook veel parkeerplaatsen voor auto’s. Op een aantal plaatsen kan je nog gratis je auto kwijt maar meestal geldt betalend parkeren.