Fiesta Europa

Fiesta Europa is een gratis foodfestival met marktkramers uit alle windstreken van Europa die typische producten uit hun land aanbieden voor een prikje.

Internationale feestmarkt

De marktkramers brengen specialiteiten mee uit hun eigen land of regio. Niet alleen lokale gerechten en streekproducten zijn te koop, maar ook allerlei artisanaat, lederwaren, edelstenen, zepen, houtsnijwerk, textiel. Zo ontstaat een kleurrijke en kwaliteitsvolle Europese markt met een heel gevarieerd aanbod.
 

Sfeer gegarandeerd

Een mengelmoes van talen en culturen, authenticiteit, een ruim en kwalitatief aanbod, enthousiasme en ambiance, een gezellige en ongedwongen sfeer, een live-muziekje op de achtergrond,… dat zijn de sleutelbegrippen van ‘Fiesta Europa’ die het jaarlijks evenement zo geliefd maken bij een breed publiek. 

Contact

Groenplaats
Antwerpen
+32 36 67 55 91
http://www.fiestaeuropa.eu/
info@fiestaeuropa.eu

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Gerelateerde content

De Ruien

De Ruien

Bezoek de unieke attractie De Ruien en loop door de voormalige grachten en riolen van Antwerpen. Tijdens de avontuurlijke en bevreemdende wandeling onder de grond ontdek je de boeiende en rijke geschiedenis van de stad.

Havenhuis

Havenhuis

De nieuwste architecturale parel van Antwerpen is het Havenhuis. Dit hippe gebouw met wortels in het verleden is de nieuwe hoofdzetel van het Havenbedrijf Antwerpen. Het Havenhuis is een innovatieve werkplek voor de ruim 500 medewerkers. Daarnaast kan je het gebouw met een gids bezoeken en genieten van het panoramisch uitzicht over de haven en de stad.

Gegidste rondleidingen - info, prijzen en reservatie

Gegidste rondleidingen - info, prijzen en reservatie

Informatie over de gegidste rondleidingen, prijzen en hoe je kan reserveren.

Parkeren in Antwerpen

Parkeren in Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad met heel wat bewoners en bezoekers. En al die bewoners en bezoekers vragen ook veel parkeerplaatsen voor auto’s. Op een aantal plaatsen kan je nog gratis je auto kwijt maar meestal geldt betalend parkeren.