Schaal Sels

92ste editie van deze internationale wielerwedstrijd. Het atypische traject, met passages door velden en over onverharde stroken, werd door een gerenommeerde wielersite verkozen tot ‘Beste parcours van 2015’.

Wielrennen, altijd maar saai rechtdoor? Niet in de Schaal Sels! De wedstrijd zoekt de grenzen van het wegwielrennen op met een afwisselend parcours door de haven en de polders. Daarbij trotseren de renners kasseien, onverharde stroken, wind en – met een beetje pech – modder.
 
Sta je graag op de eerste rij aan de finish? Verover dan je plek op de Bredabaan. De Schaal Sels staat garant voor een uitbundige sfeer, nog lang voor- en nadat de renners gepasseerd zijn.

Contact


Antwerpen

http://www.schaalsels.be/

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Gerelateerde content

De Ruien

De Ruien

Bezoek de unieke attractie De Ruien en loop door de voormalige grachten en riolen van Antwerpen. Tijdens de avontuurlijke en bevreemdende wandeling onder de grond ontdek je de boeiende en rijke geschiedenis van de stad.

Havenhuis

Havenhuis

De nieuwste architecturale parel van Antwerpen is het Havenhuis. Dit hippe gebouw met wortels in het verleden is de nieuwe hoofdzetel van het Havenbedrijf Antwerpen. Het Havenhuis is een innovatieve werkplek voor de ruim 500 medewerkers. Daarnaast kan je het gebouw met een gids bezoeken en genieten van het panoramisch uitzicht over de haven en de stad.

Klim naar het topje van de kathedraal

Klim naar het topje van de kathedraal

De toren van de Antwerpse kathedraal is met zijn 123 meter de hoogste kerktoren van België en Nederland. Tijdens de populaire beklimming maak je kennis met het unieke verhaal van de klokkentoren en op de top word je beloond met een adembenemend panorama over de stad.

Gegidste rondleidingen - info, prijzen en reservatie

Gegidste rondleidingen - info, prijzen en reservatie

Informatie over de gegidste rondleidingen, prijzen en hoe je kan reserveren.

Parkeren in Antwerpen

Parkeren in Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad met heel wat bewoners en bezoekers. En al die bewoners en bezoekers vragen ook veel parkeerplaatsen voor auto’s. Op een aantal plaatsen kan je nog gratis je auto kwijt maar meestal geldt betalend parkeren.