Zomer 2018

Wat brengt de zomer tijdens Antwerp Baroque 2018? Een beknopt overzicht:

Michaelina

De tentoonstelling Michaelina toont het uitzonderlijke talent van een kunstenares die groot werd in een periode waarin vrouwelijke artiesten zeldzaam waren.

Experience Traps

Het Middelheimmuseum nodigt internationale hedendaagse kunstenaars uit om met typische barokelementen als de grotto, fontein en trompe-l'oeil aan de slag te gaan. 

Sanguine | Bloedrood

In de tentoonstelling Sanguine | Bloedrood gaan barokmeesters de confrontatie aan met hedendaagse topkunstenaars.

Paul Kooiker

Conceptueel fotograaf Paul Kooiker laat zich voor Antwerp Baroque 2018 inspireren door de barok van Rubens en Rembrandt. 

Contact+32 33 38 39 09
http://www.visitantwerpen.be/nl/barok
baroque@stad.antwerpen.be

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Paul Kooiker

Paul Kooiker

Conceptueel fotograaf Paul Kooiker laat zich voor Antwerp Baroque 2018 inspireren door de barok van Rubens en Rembrandt.

Gerelateerde content

De Ruien

De Ruien

Bezoek de unieke attractie De Ruien en loop door de voormalige grachten en riolen van Antwerpen. Tijdens de avontuurlijke en bevreemdende wandeling onder de grond ontdek je de boeiende en rijke geschiedenis van de stad.

Havenhuis

Havenhuis

De nieuwste architecturale parel van Antwerpen is het Havenhuis. Dit hippe gebouw met wortels in het verleden is de nieuwe hoofdzetel van het Havenbedrijf Antwerpen. Het Havenhuis is een innovatieve werkplek voor de ruim 500 medewerkers. Daarnaast kan je het gebouw met een gids bezoeken en genieten van het panoramisch uitzicht over de haven en de stad.

Gegidste rondleidingen - info, prijzen en reservatie

Gegidste rondleidingen - info, prijzen en reservatie

Informatie over de gegidste rondleidingen, prijzen en hoe je kan reserveren.

Parkeren in Antwerpen

Parkeren in Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad met heel wat bewoners en bezoekers. En al die bewoners en bezoekers vragen ook veel parkeerplaatsen voor auto’s. Op een aantal plaatsen kan je nog gratis je auto kwijt maar meestal geldt betalend parkeren.