Zomerbars in Antwerpen

Antwerpen heeft de meeste zomerbars van het land. Probeer elke week eens een andere uit: hoog op een dakterras of midden in een park. Instant vakantiegeluk in deze tien zomerbars. 

Hoofdkwartier Born in Antwerp


Hier krijg je een fenomenaal uitzicht bij je drankje: het terras van Born in Antwerp ligt naast het Kattendijkdok op het Eilandje. Regen is geen bezwaar, ook binnen is er een gezellige bar. Er zijn ook vaak expo’s en concerten.

www.borninantwerp.be
  
Kattendijkdok-Oostkaai 21, Antwerpen

Bar Left

Een toffe bestemming om naartoe te fietsen via een van de twee fietstunnels onder de Schelde, heel rustig gelegen op Linkeroever. De stad lijkt ver weg en toch ben je er snel. Je blaast er uit in het natuurgebied rond het Galgenweel. meer. https://www.facebook.com/barleft


Linkeroever, Katwilgweg, bij het Galgenweel

Bar Gloed

Neem in de opvallende Antwerp Tower de lift naar de vierde verdieping. Op het terras sta je ver boven de drukte van de De Keyserlei. Nestel je in een strandstoel met een lekker glas en hapje. Binnen vind je gezellige sofa’s en een pingpongtafel.

Facebook Bar Gloed

De Keyserlei 5, Antwerpen

De Living

Een sympathieke buurtbar in het Harmoniepark. Blijf gerust de hele dag: ze serveren er ontbijt, lunch en ’s avonds snacks. Je kinderen zijn vast fan van de vernieuwde speeltuin.

delivingantwerpen.be/


Ingangen: Harmoniestraat en Mechelsesteenweg

Smokey Jo’s Garage

Een luilekkerplek op de grens van Antwerpen en Berchem. Je ruikt al van ver de barbecue en ander lekkers. De barmannen zijn getraind om de fijnste cocktails te mixen.

Boomgaardstraat 17, 2018 Antwerpen

smokeyjosgarage.be

Cargo Zomerbar

Cargo Zomerbar in Park Spoor Noord is ondertussen uitgegroeid tot een van de meest populaire zomerplekjes van Antwerpen. Je vindt hier lekker eten, tropische drankjes, verfrissende fonteinen, luie strandstoelen en een zomerse vibe.

Park Spoor Noord

Zomerbar van Zomer Van Antwerpen

Het is pas zomer als je hier bent geweest, een zalige plek aan de Scheldebocht met strandstoelen, hangmatten en een zomerstrand. Zonnige cocktails en gerechten aan eerlijke prijzen.

Sloepenweg, Antwerpen

www.zva.be

Skybar

De hoogste zomerbar van de stad… en wat een uitzicht! Neem in het Lindner hotel de lift naar de bovenste verdieping. Instant vakantiegevoel, cocktails en gastronomie.

Lange Kievitstraat 125, Antwerpen

skybarantwerp.be

Bocadero

Bij Bocadero zon je op het zandstrand met een ijsje, geniet je culinair in een van de vier restaurants of smul je van kleine of grote snacks uit een van de take-outrestaurants. ’s Avonds transformeert Bocadero in een gezellige beachclub met een prachtig zicht op de zonsondergang op de Schelde.

Waagnatie Expo & Events
Rijnkaai 150, Antwerpen

www.bocadero.be/nl/

Bar Cour

Op zoek naar een leuke plek om je shoppingtrip te pauzeren? Vlakbij de politietoren Oudaan vind je Bar Cour. Ga op zoek naar de half verborgen binnenkoer en dompel je onder in een oase van bomen, planten, bloemen, ijsjes en koude drankjes.

Oudaan 14, Antwerpen

www.facebook.com/barcour/


Nog meer zomertips!

Contact

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Gerelateerde content

Inkijk in het Havenhuis

Inkijk in het Havenhuis

Het Eilandje, een bijzondere Antwerpse wijk op het scharnierpunt tussen stad en haven, is een nieuw iconisch gebouw rijker. Het imponerende Havenhuis is een monumentaal ontwerp van het befaamde architectenbureau Zaha Hadid Architects. Het zet de haven van Antwerpen architecturaal op de wereldkaart. Sluit aan bij deze onvergetelijke rondleiding.

Havenhuis

Havenhuis

De nieuwste architecturale parel van Antwerpen is het Havenhuis. Dit hippe gebouw met wortels in het verleden is de nieuwe hoofdzetel van het Havenbedrijf Antwerpen. Het Havenhuis is een innovatieve werkplek voor de ruim 500 medewerkers. Daarnaast kan je het gebouw met een gids bezoeken en genieten van het panoramisch uitzicht over de haven en de stad.

Fietskaart Urban Jungle

Fietskaart Urban Jungle

Ontdek Antwerpen per fiets met de Urban Jungle fietskaart. 

Gegidste rondleidingen - info, prijzen en reservatie

Gegidste rondleidingen - info, prijzen en reservatie

Informatie over de gegidste rondleidingen, prijzen en hoe je kan reserveren.

Parkeren in Antwerpen

Parkeren in Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad met heel wat bewoners en bezoekers. En al die bewoners en bezoekers vragen ook veel parkeerplaatsen voor auto’s. Op een aantal plaatsen kan je nog gratis je auto kwijt maar meestal geldt betalend parkeren.