Zomerwandelingen

Je wandelt graag en je wil Antwerpen (beter) leren kennen? Dan is dit iets voor jou. In juli en augustus staan enthousiaste stadsgidsen klaar om je door een minder gekend maar verrassend stukje stad te leiden.
Dit jaar zetten we twee wijken in de kijker die recent een geslaagde verjongingskuur ondergingen en die bovendien met een boeiend verleden kunnen uitpakken: de Cadixwijk op het Eilandje en het Sint-Andrieskwartier in de oude stad. Na je ontdekkingstocht kan je je natuurlijk laten verleiden door de zomerse terrasjes die je onderweg gespot hebt.
Plan dus meteen een zomerwandeling in je agenda en verzeker je van een onvergetelijke uitstap in een herontdekt stukje Antwerpen. Wees er snel bij, want het aantal tickets is beperkt.

Overzicht

Zomerwandeling Cadixwijk

Zomerwandeling Cadixwijk

Wandel deze zomer mee door de Cadixwijk: een boeiend en verrassend stukje stad dat momenteel een ware gedaanteverwisseling ondergaat....

Zomerwandeling Sint-Andrieskwartier

Zomerwandeling Sint-Andrieskwartier

Wandel deze zomer mee door het Sint-Andrieskwartier: een gezellige volkswijk met een rijke geschiedenis en tal van verborgen pareltjes....