Adin

Adin is een internationaal vermaard huis voor expertise en verkoop van antieke juwelen. Met elk een eigen verhaal markeren hun antieke en vintage sieraden de hoogtepunten in jouw leven.

Na meer dan vijfendertig jaar van onstilbare interesse in antieke juwelen is de onberispelijke reputatie van zaakvoerder Elkan Wijnberg uitgegroeid tot een internationaal erkende meerwaarde binnen tal van associaties van juweelhistorici.  Dit vertaalt zich in een kwalitatief hoogstaande collectie die zij ook wereldwijd via het internet aanbieden.

Tijdens een bezoek bij Adin zal al snel duidelijk blijken dat het dragen van antiek en vintage niet enkel een bijdrage levert aan de bescherming van kunsthistorisch erfgoed, maar een levensstijl met statement aantoont. Of je nu houdt van de verfijnde aristocratische richesse uit de victoriaanse tijd of gaat voor unieke vintage juwelen uit de swingende fifties en sixties: bij Adin vind je nog stijlpareltjes met ieder een eigen verhaal. Hun vakkundig en behulpzaam team neemt je graag mee op ontdekking door iedere periode. 

“Ons nobel doel om antieke juwelen de waarde toe te kennen die ze verdienen, wordt dankzij het Antwerp's Most Brilliant-label gesteund en versterkt.”

[object Object]

Contact

Vestingstraat 16
Antwerpen
+32 32 13 65 00
http://www.adin.be
info@adin.be

Book now

Opening Days

From: NaN-NaN-NaN Until: ...
1 10:00 - 18:00
2 10:00 - 18:00
3 10:00 - 18:00
4 10:00 - 18:00
5 10:00 - 18:00
6 11:00 - 17:00

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Juwelen Henri Dom - copyright Noortje Palmers

Juwelen Henri Dom

Voor juwelen met diamanten en parels ben je bij Juwelen Henri Dom aan het juiste adres. De zaak verkoopt parels voor ieders budget. De parelsnoeren worden bovendien in het eigen werkhuis geknoopt. Service en vakkennis hebben er nog volop betekenis.

Juwelen Orogem - copyright Juwelen Orogem

Juwelen Orogem

Drie generaties diamantairs vormen de basis van juweliershuis Orogem, al 35 jaar zijn ze lid van de Antwerpse Diamantclub. Grootvader Van Camp had jarenlang de leiding over een diamantslijperij. De zoon breidde die passie verder uit naar natuurlijk gekleurde diamant. Sinds 2007 wordt het team versterkt door de kleinzoon, die zich toelegt op juwelen.

Van der Veken Juweliers - copyright Van der Veken Juweliers

Van der Veken Juweliers

J.M.C. Van der Veken is een Belgisch 'haute joaillerie'-atelier.

Diamani Jewels - copyright Noortje Palmers

Diamani Jewels

Diamani Jewels vind je in de Antwerpse Diamantclub, de oudste diamantbeurs ter wereld en het centrum van de internationale diamanthandel. Patrick de Landtsheer verhandelt in zijn 'Joaillerie du Club' diamanten en exclusieve juwelen, vervaardigd in eigen atelier.

Diamond Blue - copyright Diamond Blue

Diamond Blue

Diamond Blue is gespecialiseerd in fijne juwelen van 18 karaat goud met diamanten en gekleurde edelstenen. Een gecertificeerd diamantexpert maakt deel uit van het team en adviseert je ter plaatse.

[object Object]