Feeërieke winterwandeling in Antwerpen

To translate

Van maandag 19 december tot en met vrijdag 29 december staan stadsgidsen klaar om je mee te nemen op de winterwandeling in Antwerpen. De tocht start telkens om 14 uur aan de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal. Boek de winterwandeling nu om zeker te zijn van een plaats.

Start met het ontroerende verhaal van Nello en Patrasche

Aan het ontroerende standbeeld van Nello en Patrasche, vertelt je gids het verhaal van de jongen en zijn hond, zoals opgetekend in het boek ‘Een hond van Vlaanderen’ uit 1872. Dit hartverwarmende en tegelijk tragische verhaal gaat over eindeloze liefde en trouw.

Gids vertelt typische kerstanekdotes

Daarna loop je samen met de gids langs verlichte straten, versierde kerstbomen en vrolijke mensen die van de winter in Antwerpen genieten. Onderweg vestigt de gids je aandacht op typische kerstanekdotes: waarom staan er een os en een ezel in de kerststal? Kwamen de koningen wel echt uit het Oosten? En waarom waren ze met drie. De wandeling duurt ongeveer drie uur en eindigt aan de Sint-Andrieskerk.

Winter in Antwerpen

Ga na je wandeling helemaal voor een sfeervolle ervaring dankzij Winter in Antwerpen. Bezoek de kerstmarkt, geniet van een opkikkertje aan een van de knusse kraampjes en beleef attracties als schaatsen, tubing en het reuzenrad. Gezellige sfeer gegarandeerd.

Boek de winterwandeling nu om zeker te zijn van een plaats.

 

Jan Crab

Contact

Grote Markt 13
Antwerpen

https://www.visitantwerpen.be
tickets@visitantwerpen.be

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Voorverkoop, online  : 8 euro

Dagverkoop, bezoekerscentrum Visit Antwerpen : 10 euro 

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

[object Object]