Ambassadeur Sepideh Sedaghatnia

Volgens ambassadeur Sepi vind je nergens meer gastronomie dan op het mooie Zuid. Vlaanderens bekendste sommelier, die het 'home cooked meal' van de mama vooropstelt, is dol op deze buurt. Ze kijkt goedkeurend toe hoe er aan deze kant van de stad nog altijd fantastische nieuwe zaken zoals Sum Sum bij komen.

Wat is jouw eerste culinaire herinnering? 

Rundscarpaccio als voorgerecht, en als hoofdgerecht gebakken skrei met daarop kaviaar en gebakken lamsoor. Guy Wuyts kookte die avond, en ik vond het heel fijn om bij hem voor het eerst gastronomisch te kunnen eten.

Wat is jouw favoriete recept/mix/blend?

Zeebaars met groene kruiden (en look) op barbecue. Negroni is de tofste cocktail wat mij betreft.

De koning en de koningin vragen om voor hen iets te maken. Welk gerecht zou je hen presenteren?

Ik zou ze verwennen met Iraanse belaag-kaviaar en als hoofdgerecht maak ik rijst met saffraan, barberries en gekonfijte kip. 

Wat is jouw guilty food/drink pleasure?

Lekkere, beendroge riesling met één lepeltje kaviaar.

Gilles Draps

Contact





Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Ambassadeur Ingrid Neven - copyright Gilles Draps

Ambassadeur Ingrid Neven

Meesterkok en ambassadrice Ingrid Neven introduceert het Eilandje als culinaire hotspot, waar schipper en hipperd naast elkaar tafelen.

Ambassadeur Naushad Rahamat - copyright Gilles Draps

Ambassadeur Naushad Rahamat

Naushad Rahamat is al geruime tijd trotse ambassadeur van Smaakmeesters.

Ambassadeur Johan Segers - copyright Gilles Draps

Ambassadeur Johan Segers

Met zijn restaurant 't Fornuis houdt sterrenchef Johan Segers al veertig jaar de klassieke, eerlijke keuken in ere.

Ambassadeur Ronald Ferket - copyright Gilles Draps

Ambassadeur Ronald Ferket

Ronald is zaakvoerder van jenevercafé De Vagant en smaakmeester pur sang. 

[object Object]