Antwerp Fashion Weekend

Een groots modefeest in de stad

Een nieuw mode-event

In het eerste weekend van oktober kan je mode in Antwerpen beleven dankzij Antwerp Fashion Weekend,  een splinternieuw mode-event. Een weekend gevuld met rode lopers en catwalks, een modecongres, modellen op de fiets of skateboard, dj’s, party’s en zelfs een heuse modeburgemeester.

Het startschot wordt gegeven op vrijdag 30 september met een congres over retail in Antwerpen en hoe deze sector creatief omgaat met de concurrentie van webshops en pop-up stores. Verschillende horecazaken springen mee op de kar en bieden aangepaste fashionable menu’s aan en een aantal hotels bieden speciale arrangementen aan.

Mode voor een breed publiek

Tijdens het Antwerp Fashion Weekend valt er niet te ontkomen aan de rijkdom van de Antwerpse mode en kleding. Een uitgebreid aanbod van events zorgt er voor dat niet alleen fashion addicts hun hart kunnen ophalen, maar ook het brede publiek zal ongetwijfeld de diversiteit van de Antwerpse kledingwinkels en –straten appreciëren. Een aantal gekende winkelstraten vormen samen één groot podium waarop modellen de collecties van de winkels en jonge ontwerpers tonen. Waar het kan, zal er een heuse catwalk over de lengte van de straat lopen.

In andere straten kleuren rode lopers de winkels en wandelen shoppers letterlijk tussen de modeshows. Daarnaast is er Fashion on Wheels waarbij modellen kleren tonen vanop de fiets of een skateboard. Dj’s zorgen voor gepaste achtergrondmuziek en zowel op zaterdag als op koopzondag is iedereen welkom op de afterparty in Ikon of Red & Blue.

Modeburgemeester voor één weekend

De huidige, Antwerpse burgemeester is graag van de partij om dit modefeest  te ondersteunen. Mogelijk wordt hij tijdelijk “vervangen” door een modeburgemeester of wordt zijn outfit dat weekend speciaal ontworpen door jonge opkomende talenten.

Kom dat weekend zeker naar Antwerpen en beleef alle verrassende shopping events van op de eerste rij! 

Visit Flanders

Contact

Meir
Antwerpen

https://www.facebook.com/AntwerpFashionWeekend/?fref=ts

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

[object Object]