Antwerp Unplugged - Verrassingsdag in Antwerpen

Unplug jezelf en laat je verrassen in Antwerpen. Boek de Antwerp Unplugged-Box en kom naar Antwerpen zonder dat je weet wat je te wachten staat. Het enige wat je moet doen is op voorhand een keuze maken uit twee verschillende thema’s. Wij zorgen voor een heerlijke en veilige invulling van jouw dag. Klaar voor een zorgeloos avontuur? 

 
 

Coronavirus

Wegens de verstrengde maatregelen tegen verdere verspreiding van het virus is Antwerp Unplugged komende maand niet boekbaar.  

Geef het onverwachte een plek in je agenda

De Antwerp Unplugged-Box biedt heel wat voordelen. Wat is er leuker dan verrast worden? Bovendien heb je geen stress door een overvolle to-dolijst en vermijd je discussies over over wie waar naartoe wil of wie wat wil eten. Je komt gewoon naar Antwerpen en je ziet waar je uitkomt. Het enige dat je weet is dat je box uit vier onderdelen bestaat: een activiteit, een maaltijd, een tweede activiteit en een (lekkere) afsluiter. En je kan erop rekenen dat alles op een veilige manier wordt georganiseerd. Ben je klaar voor deze unieke en zorgeloze ervaring? 

Telkens het beste van Antwerpen

Je kan kiezen uit een chill-out of step-in box

Eén ding is zeker. Of je verrassingspakket nu een museumbezoek, een fietstocht of een boottocht bevat, we leiden je in ieder geval naar de mooiste plekken van Antwerpen. Tijdens je maaltijd en je afsluiter proef je van het beste dat Antwerpen te bieden heeft. Verwacht je aan Antwerpse specialiteiten, unieke locaties en topervaringen.

Op woensdagen en zondagen is er een aangepast aanbod voor mindervaliden.  

Een box kost €49,50 per persoon (waarde €59,50). De meeste pakketten starten om 10u en eindigen (ten laatste) om 18u, tenzij anders aangegeven.

Laat je leiden

Kom op de afgesproken dag en tijdstip naar de locatie die je via mail ontvangt. Daar krijg je de box. Doe hem open en ontdek hoe je dag er uitziet. Vanaf nu is het genieten geblazen. Laat je leiden en doe in alle veiligheid de ene ontdekking na de andere. Oh, en deel gerust je ervaringen met #antwerpunplugged op social media. 

De samenstelling van de boxen wijzigt geregeld. Koop de box dus gerust nog eens en verras jezelf een tweede (of derde) keer of doe het cadeau aan vrienden of familie, er is geen risico op het weggeven van spoilers. Opgelet het aantal boxen per dag is beperkt, snel zijn is de boodschap.

[VIDEO]

Foto: City Golf Events bvba

Contact

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

[object Object]