Antwerpen Proeft

Proeven, zien, beleven… dat staat centraal tijdens Antwerpen Proeft, hét jaarlijkse culinaire festival van België. De elfde editie van het festival vindt plaats tijdens het lange weekend van 1 mei aan de Waagnatie aan de Schelde. Met zowel outdoor als indoor stands, bars en terrassen kan Antwerpen Proeft alle weersomstandigheden aan. Instant vakantiegevoel gegarandeerd!

Op het programma

Sterrenchefs, tv-koks, jong keukentalent, toprestaurants en de betere foodtrucks. Nergens vind je op één en hetzelfde moment en op één locatie signatuurgerechtjes van zoveel bekende koppen voor een fractie van de gangbare restaurantprijs. 
Gratis kookdemonstraties, masterclasses en culinaire workshops zijn een andere attractie. Nieuw dit jaar zijn de gratis kookklassen voor kinderen en de signeersessies van bekende auteurs. Kortom Antwerpen Proeft is dé place to be voor fijnproevers.

De deelnemers

Aan Antwerpen Proeft nemen een 50-tal uiteenlopende restaurants en culinaire speciaalzaken deel. 

Een greep uit het aanbod:


Ontdek alle deelnemers.

Daarnaast hebben tal van producenten en shops een stand op Antwerpen Proeft.

Bestel je ticket

In voorverkoop kan je kiezen tussen een dagticket voor 7 euro en een combiticket  voor 13 euro voor de 4 dagen. Ter plaatse betaal je 9 euro voor een dagticket en 15 euro voor een combiticket. Voor kinderen tot en met 15 jaar is de toegang gratis. 

Met je ticket krijg je een welkomstdrankje tijdens Antwerpen Proeft én een waardebon om na het festival te genieten van een gratis huisaperitief bij een deelnemend restaurant naar keuze. Verder maak je kans op een etentje voor twee personen en kan je gratis naar de kookdemonstraties, masterclasses en workshops van het AEG Proeft Podium.

Goesting gekregen? Bestel je ticket nu

Benieuwd wat Antwerpen nog allemaal te bieden heeft op culinair vlak? Lees er alles over!

Antwerpen Proeft

Contact

Rijnkaai 150
Antwerpen

http://www.proeft.be/

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

[object Object]