ART-A

De Art-A-manifestatie is een gezamenlijk initiatief van kunsthandelaren in oude en moderne kunst, antiquiteiten en design in Antwerpen. 

Dit jaar organiseren zij de vijfde editie van Art-A nieuwe stijl, in nauwe samenwerking met een aantal toonaangevende galeries in eigentijdse kunst en design. Vele van de tentoongestelde objecten bij de deelnemende antiquairs en kunstgaleries zijn ook te koop. 

[object Object]

Contact

onbepaald
Antwerpen

http://www.art-a.be/
info@art-a.be

Book now

Opening Days

From: 2015-11-26 Until: 2015-11-29

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: true.

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Eugeen Van Mieghem Museum - copyright Eugeen Van Mieghem Museum

Eugeen Van Mieghem Museum

Een 150-tal werken in diverse technieken van de Antwerpse kunstschilder en tekenaar Eugeen Van Mieghem (1875-1930). Hij staat vooral bekend om zijn geëngageerd oeuvre over de mens in een wereldhaven. Door de tentoongestelde werken, documenten uit de archieven van de kunstenaar en oude foto's uit zijn atelier, krijgt de bezoeker een uitstekend beeld van de leefwereld van een zeer persoonlijke kunstenaar, die vandaag ook in het buitenland opnieuw belangstelling geniet.

MAS | Museum aan de Stroom - copyright Foto Sarah Blee | Neutelings Riedijk Architecten

MAS | Museum aan de Stroom

Op het hippe Eilandje, de havenbuurt van Antwerpen, staat sinds 2011 het MAS, het Museum aan de Stroom. Het is dé plek waar de stad en de haven elkaar ontmoeten.

Sint-Carolus Borromeuskerk - copyright sigridspinnox.com

Sint-Carolus Borromeuskerk

Dé Rubenskerk bij uitstek. De schilder had een belangrijk aandeel in de versiering van de gevel en de bekroning van de toren. De jezuïeten bouwden deze typische barokkerk tussen 1615 en 1621.

Rubenshuis - copyright SIGRIDSPINNOX.COM

Rubenshuis

Stap binnen in het leven van de grootste barokkunstenaar ten noorden van de Alpen.

[object Object]