Balls & Glory

De naam Wim Ballieu klinkt je misschien bekend in de oren. De tv-kok is intussen een fulltime ondernemer door zijn heerlijke handgedraaide en opgevulde gehaktballen. Zijn restaurantconcept Balls & Glory heeft vestigingen in Gent, Brussel, Leuven, Eindhoven én natuurlijk ook Antwerpen.  

Smaakmeesterssuggestie:

Gloryball champignon-truffel (11,50 euro)

Proevertje op 30/9 en 1/10:

​Gloryball champignon-truffel (5 euro).

Jonathan Ramael

Contact

Godefriduskaai 30
Antwerpen
+32 32 27 16 00
http://www.ballsnglory.be

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Felix Pakhuis - copyright Jonathan Ramael

Felix Pakhuis

Wie aan het Eilandje denkt, denkt meteen ook aan de prachtige stapelhuizen die de wijk kenmerken. De Markt van het Felix Pakhuis staat bekend als een no-nonsense restaurant met een democratisch verantwoorde kaart met eigentijdse klassiekers, steevast bereid met lokale en dagverse producten.

[object Object]