Baroque Festival Card

Wil je graag het aanbod van 'Antwerpen Barok 2018. Rubens inspireert' op een voordelige en makkelijke manier ontdekken? Dan is de Baroque Festival Card de beste manier. De kaart biedt heel wat voordelen, waaronder gratis toegang en kortingen.

Festivalpas 2018

De kaart is 48 uur geldig (vanaf het moment dat je hem voor de eerste keer gebruikt) en geeft gratis toegang tot alle tentoonstellingen en Monumentale Kerken die deel uitmaken van het culturele stadsfestival 'Antwerpen Barok 2018. Rubens inspireert'. De kaart geeft ook korting op andere evenementen. Bovendien krijg je er een handige gids en een stadsplan met nuttige informatie over alle deelnemende locaties. Gratis openbaar vervoer is niet inbegrepen in de kaart.

Voordelen

De kaart biedt gratis toegang in het Rubenshuis, in het Museum Mayer van den Bergh, in de Onze-Lieve-Vrouwe-kathedraal, in de Sint-Pauluskerk, in de expo's Michaelina (MAS), Sanguine | Bloedrood (M HKA), Paul Kooiker (FOMU), Baroque Bookdesign (Museum Plantin-Moretus) en de expo Cokeryen (Snijders&Rockoxhuis) en een korting op een selectie van evenementen. Voor gegidste rondleidingen of speciale activiteiten in de expo's moet worden bijbetaald.

Praktische info

De kaart kost € 25 euro en zal vanaf midden november te koop aangeboden worden via deze site.

SIGRIDSPINNOX.COM

Contact

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

Vlaamse Meesters in situ - copyright Dave Van Laere

Vlaamse Meesters in situ

Vlaamse Meesters in situ brengt je naar schilderijen van Vlaamse meesters in Antwerpen.

[object Object]