Baroque Festival Card

Wil je graag het aanbod van 'Antwerpen Barok 2018. Rubens inspireert' op een voordelige en makkelijke manier ontdekken? Dan is de Baroque Festival Card de beste manier. De kaart biedt heel wat voordelen, waaronder gratis toegang en kortingen.

Baroque Festival Card

De kaart is 48 uur geldig (vanaf het moment dat je hem voor de eerste keer gebruikt) en geeft gratis toegang tot alle tentoonstellingen en Monumentale Kerken die deel uitmaken van het culturele stadsfestival 'Antwerpen Barok 2018. Rubens inspireert'. De kaart geeft ook korting op andere evenementen. Bovendien krijg je er een handige gids en een stadsplan met nuttige informatie over alle deelnemende locaties. Gratis openbaar vervoer is niet inbegrepen in de kaart.

Voordelen

De kaart biedt gratis toegang in het Rubenshuis, in het Museum Mayer van den Bergh, in de Onze-Lieve-Vrouwe-kathedraal, in de Sint-Pauluskerk, in de expo's Michaelina (MAS), Sanguine | Bloedrood (M HKA), Paul Kooiker (FOMU), Baroque Bookdesign (Museum Plantin-Moretus) en de expo Cokeryen (Snijders&Rockoxhuis) en een korting op een selectie van evenementen. Voor gegidste rondleidingen of speciale activiteiten in de expo's moet worden bijbetaald.

Praktische info

De kaart kost € 25 en zal vanaf midden december 2017 te koop worden aangeboden in bezoekerscentra Grote Markt en Centraal station. Online kan je deze kaart aankopen vanaf maart 2018.

Visit Antwerpen - Manu Van der Perre

Contact

Book now

Opening Days

Special opening days

Special closing days

Individual visitors

Price per person:

Reduction rates

Card holders

City Card: .

Groups

Prices

Schools

Prices

Anderen bekeken ook

De meester leeft! - copyright Dave Van Laere

De meester leeft!

De collectie van het Rubenshuis wordt verrijkt met een aantal meesterwerken uit de kunstgeschiedenis.

Rubenshuis - copyright Kathleen Michiels

Rubenshuis

Dompel je onder in de leefwereld van één van de grootste barokkunstenaars: Peter Paul Rubens.

Jan Fabre - copyright Carlotta Manaigo

Jan Fabre

De Orde van de augustijnen ging in 1628 in zee met de drie grootste Antwerpse barokschilders om altaarstukken voor de Sint-Augustinuskerk te maken.

Lezingen en conferenties in het Rubenianum - copyright Joris Luyten

Lezingen en conferenties in het Rubenianum

Als het over barok gaat beschikt Antwerpen over uitmuntende kennis bij het Rubenianum.

[object Object]